Τo σαμαρικό antinews «σφάζει» Κυριάκο – «Ψεύτης και κωλοτούμπας»

Σφοδρή επίθεση κατά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ «που αναπαράγουν αμάσητη» την «κυβερνητική προπαγάνδα» εξαπολύει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr, απευθύνοντάς τους παράλληλα το ερώτημα: «Αν ο Τσίπρας ήταν ψεύτης, ο Μητσοτάκης τι είναι;».

Αναλυτικότερα, η εν λόγω ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει τα βέλη της κατά των φιλοκυβερνητικών μέσων, απαριθμώντας μια σειρά από θέματα επικαιρότητας με τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί και στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι «παραπλανάτε τους αναγνώστες σας και γελοιοποιήστε».

«Υποτίθεται σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα που αναπαράγουν αμάσητη τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η Ελλάδα επέστρεψε στην κανονικότητα», αναφέρει το άρθρο-κόλαφος της εν λόγω ιστοσελίδας και συνεχίζει:

«Η λαίλαπα του ψεύτη Τσίπρα αποτελεί πλέον παρελθόν και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για μια περήφανη και ισχυρή Ελλάδα.

»Μαζί σας αδέρφια, όμως πως γίνεται ο Μητσοτάκης να χτίζει τη νέα Ελλάδα που αναφέρετε εφαρμόζοντας με ελάχιστες διαφορές την πολιτική Τσίπρα για την οποία τον περνούσατε γενεές δεκατέσσερις στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά όπως ψεύτης, απατεώνας, προδότης κλπ.;

»Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί παραπλανάτε τους αναγνώστες σας και γελοιοποιήστε.

»Διότι εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατό ο ένας να είναι πατριώτης κι ο άλλος προδότης, όταν επί της ουσίας πράττουν τα ίδια».

Στη συνέχεια, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος υπογραμμίζει απευθυνόμενος στα ΜΜΕ ότι «δεν γίνεται ο Μητσοτάκης να έχει κάνει κωλοτούμπες σε όλα τα μείζονα ζητήματα και να μην του ασκείτε την παραμικρή κριτική» και εξηγεί:

«Κουβέντα για την συνειδητή επιλογή του να μετατραπεί η Ελλάδα σε χαβούζα ψυχών για να αποφύγει την επιβολή νέων μέτρων από τις Βρυξέλλες.

»Κουβέντα για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσον αφορά την επονείδιστη Συμφωνία που είχαν στόχο τα ψηφαλάκια.

»Κουβέντα για την υποταγή άνευ όρων στους Αμερικανούς και την έλλειψη συγκεκριμένης στρατηγικής ανάσχεσης του επικίνδυνου αναθεωρητισμού του ταραξία απέναντι.

»Κουβέντα για την επικοινωνιακή καταστολή του… Κάλαχαν μπας και επισκιαστεί το χάος του μεταναστευτικού.

»Κουβέντα για τους διορισμούς κολλητών και ημετέρων μέσω του επιτελικού κράτους που τάχα θα έφερνε την εξυγίανση.

»Κουβέντα για τους λόγους που οδηγήθηκε σε φιάσκο το… κυνήγι του σκανδάλου της Siemens προφανώς για να μην δυσαρεστήσετε την αγία οικογένεια καθώς η εμπλοκή της ήταν άμεση (ιδού τα πειστήρια: Ντόρα – Μαρέβα: Οι Μαρίες Αντουανέτες της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «πλυντήρια» της Siemens, Συζήτηση στη Βουλή για σκάνδαλα: “Αλέξη μου, Κυριάκο μου”, Πως άρχισε η διαπλοκή στην Ελλάδα).

»Κουβέντα και για το σκάνδαλο της Novartis που λόγω της αβελτηρίας του Τσίπρα να στήσει μια σκευωρία της προκοπής, την οποία εκμεταλλεύεστε στο έπακρο, θα θαφτεί κι αυτό».

Καταλήγοντας, ο αρθρογράφος επισημαίνει:

«Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε γιατί η αξιοπιστία σας έχει πληγεί βάναυσα;

»Δεν λέμε, είναι δύσκολο να χαρακτηρίσετε ψεύτη ή απατεώνα τον Μητσοτάκη όταν αφεντικά σας είναι ολιγάρχες οι οποίοι λόγω της αιμορραγίας που προκαλούν τόσα μέσα που έχουν συγκεντρώσει έχουν απόλυτη ανάγκη την διαφήμιση που ελέγχει το Μαξίμου. Πραγματικά σας λυπόμαστε.

»Προς άρση του αδιεξόδου ίσως να χρησιμοποιούσατε υποκοριστικά, όπως ψευτάκος, ατιμούλης, πονηρούλης κ.ο.κ. Είναι μια κάποια λύσις… Κουράγιο αδέρφια!!!».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.