Κουτσούμπας: Το 2018 πρέπει να γίνει η χρονιά που θα ανατείλει η ελπίδα – ΒΙΝΤΕΟ

«Το 2018 θα πρέπει να σημάνει πραγματική ανάταση για το εργατικό- λαϊκό κίνημα, την ανασύνταξή του, την αλλαγή του αρνητικού συσχετισμού δύναμης παντού, σε όλη την Ελλάδα και βεβαίως συντονισμό της πάλης και της συμμαχίας των εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών και των νέων της πατρίδας μας» ανέφερε σε δήλωσή του, προσθέτοντας: «Το 2018 θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο βήμα, έτσι ώστε να ξεπεραστούν οριστικά αυταπάτες που έχουν καλλιεργηθεί σ’ αυτήν εδώ τη χώρα, να ξεπεραστούν ψεύτικες προσδοκίες που μας οδηγούν απ’ το κακό στο χειρότερο. Και κυρίως να ανατείλει το ελπιδοφόρο αύριο που βρίσκεται μόνο στην ισχυροποίηση του ταξικού αγώνα, στη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων ενάντια σ’ αυτό το βάρβαρο σύστημα, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, όπως είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ενάντια στους πολέμους και την προσφυγιά, τη φτώχεια και τις επεμβάσεις που οδηγούν την πατρίδα μας σε επικίνδυνους δρόμους, που θα την πληρώσει πάλι με το αίμα του ο ελληνικός λαός».
«Για το ελπιδοφόρο αύριο παλεύουμε όλοι, ενωμένοι σα μια γροθιά και το ΚΚΕ υπόσχεται ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις σ’ αυτή την προσπάθεια του λαού μας, έτσι ώστε πραγματικά να έχουμε καλύτερες μέρες χωρίς μνημόνια, χωρίς όλη αυτή τη βαρβαρότητα που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.