ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Η μετάλλαξη της ΝΔ:Ο Μητσοτάκης επιλέγει τους συνεργάτες του, βάση…Σημίτη!

Απίστευτος υπόγειος εμφύλιος στην Νεα Δημοκρατία με τις παρεμβάσεις του Κώστα Σημίτη, στην επιλογή των συνεργατών και των ηγετικών στελεχών της Νεας Δημοκρατίας.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρυφό καμάρι, η Νεα Δημοκρατία είναι πλέον ΠΑΣΟΚ και βαθύτερα από όσο φαίνεται και πολλές φορές, από τα ονόματα που είναι πιο «ηχηρά» αλλά κάποιοι νομίζουν ότι είναι εξαιρέσεις.
Για παράδειγμα την Μαρία Σπυράκη, την έφερε ο Αντώνης Σαμαράς, έχουμε πει για τον υιο του Γιάννου Παπαντωντίου που ήρθε με τις ευλογίες του Αδωνι Γεωργιάδη, ή τον Τάκη Θεοδωρικάκο συνεργάτη του Σημίτη ή και τον Ιασων Φωτήλα που μπήκε και τομεάρχη πέφτοντας με αλεξίπτωτο στην Πειραιώς.
Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί, που ούτως ή αλλως δεν κρύβονται.
Πίσω από τα βιογραφικά των αρίστων που συγκεντρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κρύβεται η άλωση του κόμματος από τους Σημιτικούς και στην πράξη, από τα «εκατοντάδες βιογραφικά» κατά έναν (όχι και πολυ) περίεργο λόγο, όλοι οι άριστοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ βλέπουν την πόρτα της εξόδου οι εκπρόσωποι της κεντροδεξιάς όπως ο Θύμιος Λυμπερόπουλος με την ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΚΕ να είναι στην κατάψυξη!
Για παράδειγμα ο Πλάτων Τήνιος και Τάκης Θεοδωρικάκος, ήταν συνεργάτες του Κώστα Σημίτη, ο Θοδωρής Πελαγίδης ήταν συνεργάτης του Ευαγγελου Βενιζέλου, ο Πάνος Τσακλόγλου ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εξαίρετοι βεβαίως ο κάθε ένας στον τομέα του, αλλά η ΝΔ δεν είναι εταιρία, που δεν θα μας ενδιέφερε η προέλευση τους, αλλά κίνημα (όπως είπε ο Κώστας Καραμανλής) και εκτός από τεχνοκρατικές προτάσεις, εκπροσωπεί και μια ιδεολογία στην Ελλάδα.
Οταν η πλειοψηφία προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνον ξεπέρασαν σε αριθμό τους νεοδημοκράτες αρίστους, αλλά εγκαταστάθηκαν στον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, μην περιμένετε να είναι και ιδεολογικά η ΝΔ κεντροδεξιά, και μην απορείτε όταν την βλέπετε να μεταμορφώνεται σε ΠΑΣΟΚ και σε εκλογικά ποσοστά.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ και αυτά που εκπροσωπούσε είναι πλεον στο 5% και όταν επιλέγεις να του μοιάσεις ιδεολογικά, θα του μοιάσεις και εκλογικά
Ετσι εξηγείται και η…αρχηγική εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ, που πρακτικά καπέλωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν μετά την πρόσκληση του προέδρου της Νεας Δημοκρατίας για συνεργασία εκείνη ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε εξεταστική για τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, χωρίς να βγεί κιχ από κάτω.
Ετσι εξηγείται και άριστη συνεργασία των τομεαρχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑ στο κοινοβουλευτικό έργο κατά της κυβέρνηση, όπου δεν υπάρχει πλέον καμία ιδεολογική διαφοροποίηση από το ΠΑΣΟΚ του 5% από την μια, αλλά και καμία ιδεολογική εκπροσώπηση της λαϊκής δεξιά του 40% από την άλλη.
Τέλος το απόλυτο παρατράγουδο θα το δείτε στα ψηφοδέλτια. Θα πηγαίνουν οι Νεοδημοκράτες να ψηφίζουν και θα πρέπει να βάλουν σταυρό σε αυτούς που δεν ψήφισαν οι  ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που ήταν ο λόγος και της κατάρρευσης του στο 5%, ενώ οι φανατικοί ΠΑΣΟΚοι θα έχουν να ψηφίσουν την Φώφη.
Δεν είμαστε ούτε προφήτες, ούτε δημοσκόποι (χαχχαχα), αλλά έχω την αίσθηση, ότι αν ξεπεράσει η ΝΔ το 18-20%, αν κατέβει με τα παραπάνω δεδομένα στις εκλογές, θα πρέπει να ανοίγει σαμπάνιες.
netakias.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.