Τσίπρας: Θα ζητήσει ο Μητσοτάκης έκδοση Χριστοφοράκου από τη Μέρκελ;

Πρόσκληση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει στην επικείμενη συνάντησή του με την Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου της Siemens στην Ελλάδα απεύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της “ώρας του πρωθυπουργού” στη Βουλή.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για τη διαφθορά και τη διαφάνεια ο πρωθυπουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ για το θέμα της Siemens, για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του αλλά και για την υπόθεση των δανείων της εφημερίδας Κύρηκας Χανίων. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν στελέχη της Siemens στη δικαιοσύνη αλλά σε αυτά δεν θα περιλαμβάνεται ο ιθύνων νους Μιχάλης Χριστοφοράκος που διέφυγε στη Γεργμανία αλλά και ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας που έφυγε από την Ελλάδα «επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη».
«Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στην καγκελαρία να δει την κυρία Μέρκελ. Θα της ζητήσει να έρθει η ο κ. Χριστοφοράκος να δικαστεί στην Ελλάδα;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός αφησε, αιχμές όμως κατά του κ. Μητσοτάκη και για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του λέγοντας ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ελέγχονται.
Για την SIEMENS και τον ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΆΚΟ μετά το 5ο λεπτό
https://www.youtube.com/watch?v=1SvX0eXcXzsrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.