Η στιγμή που Φώφη έκανε ΡΟΜΠΑ το συνέδριο της ΝΔ και μουγκάθηκαν!«Εξεταστική για τις Κυβερνήσεις Καραμανλή» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΠΥΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS
https://www.youtube.com/watch?v=2lKoNezORp4rn
Γιατι ο πρώτος ειχε το ανάστημα να τα βάλει με τους Νταβατζηδες, ενω ο δεύτερος σέρνεται στα πατώματα να αποδείξει οτι ειναι αετός ενω ειναι γατακι μπροστά στην διαπλοκη
Ετσι ο Κώστας Καραμανλής μολις τελείωσε η ομιλία του Κουλη, και έβγαλε την υποχρέωση, έφυγε διακριτικά με τους στενούς συνεργάτες του και κάποια αλλα στελέχη, αποδοκιμάζοντας την Φωφη Γεννηματά, που ειναι η πρώτη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μίλησε σε συνέδριο της ΝΔ και τους εκανε ολους τα γατάκια της.
Δεν ειναι και λιγο να σου τείνει χείρα συνεργασίας «ο αυριανός πρωθυπουργός» (λεμε και καμία βλακεία) κι εσυ μια Φωφη του τίποτα, οταν ανεβαίνεις στο βημα του Συνεδρίου της ΝΔ, να ζητάς εξεταστικη για τις κυβερνήσεις τις ΝΔ και απο κάτω να ειναι ολοι ΜΟΥΓΚΑ.
Καταλαβες γιατι μονο ο Καραμανλης εχει το ανάστημα, κι οι άλλοι το απόστημα;
Ειδατε καμία ανακοινωση της λαλίστατης Σπυράκι; Οχι, άλλωστε αυτη εδωσε αγωνα για να πέσει η ΝΔ το 2009

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.