Νέος οχετός Κασιδιάρη στη Βουλή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας (BINTEO)

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής σε ένα ακόμη ακροδεξιό παραλήρημα βρίζει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στη Βουλή.
Ένταση προκλήθηκε χθες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων. Το νέο επεισόδιο είχε πρωταγωνιστή τον χρυσαυγίτη βουλευτή Κασιδιάρη, ο οποίος δεν δίστασε να εξαπολύσει έναν ακόμα οχετό, αυτή τη φορά προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο προεδρεύων της επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, αναγκάστηκε να αφαιρέσει το λόγο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη καθώς ο τελευταίος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα είπε στον Τούρκο Πρόεδρο κατά τη επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Οι βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος εξύβρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο, λέγοντας ότι καθόταν ως «παραδουλεύτρα» μπροστά στον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν. Ο προεδρεύων του αφαίρεσε κατευθείαν τον λόγο, ενώ ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής, έδωσε εντολή να διαγραφούν τα λόγια αυτά από τα πρακτικά της συνεδρίασης.
https://www.youtube.com/watch?v=m1hO3oiJg8wrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.