Πως λέγεται αυτό κα Σπυράκη;Εξαπάτηση;Θράσος;Η γυναίκα που εξαπατά έλληνες και ευρωπαίους φορολογούμενους…

Η κυρία Μαρία Σπυράκη ακόμα δεν έχει παραιτηθεί εξ όσων γνωρίζουμε, του παχυλού της μισθού και των άλλων διευκολύνσεων ως ευρωβουλευτής. Η κυρία Σπυράκη εξαπατά τους ευρωπαίους και έλληνες φορολογούμενους, αμοιβόμενη ως ευρωβουλευτής, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργεί ως προπαγανδιστής του Μητσοτάκη. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ!
Μα αυτό όμως δεν έκανε πάντα η κυρία Σπυράκη; Είναι ο άνθρωπος που στο σκάνδαλο της Siemens έβλεπε …εμπλοκή Καραμανλή, όταν πέντε υπουργοί του ΠΑΣΟΚ διερευνώνται η κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για μίζες, ενώ για δωροληψία θα έπρεπε ήδη να δικάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Είναι ο άνθρωπος που μιλούσε για Βατοπέδια, για να κρύψει τα πραγματικά σκάνδαλα για τα οποία «ποτέ δεν άκουσε». Τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τους ολυμπιακούς, τα εξοπλιστικά, το χρηματιστήριο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Αγροτική τράπεζα, τα θαλασσοδάνεια, τον  Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τόσα άλλα.
Το να απειλεί λοιπόν η κυρία Σπυράκη, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Αντ’ αυτού, θα έπρεπε ήδη να λογοδοτεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.