Βόμβα Παγκάλου σε συγκεντρωση του ΠΑΣΟΚ: Ο Κυριάκος είναι άνθρωπος μας!!

Είναι απίστευτο αλλά πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας όπου ομιλητής ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είπε ξεκάθαρα στους συγκεντρωμένους ότι πρέπει να ψηφίσουν Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, γιατί αυτός είναι άνθρωπος τους! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης διορίστηκε από τον Σημίτη σε θέση κλειδί στην εθνική τράπεζα και ο Σημίτης έχαιρε την προστασία του συστήματος Μητσοτάκη καθόλη τη διάρκεια της κυβέρνησης του αλλά ακόμα και όταν έπεσε και τον διαδέχθηκε ο Κώστας Καραμαλής. Το σύστημα Μητσοτάκη πίεζε τον Καραμανλή να μην προχωρήσει σε διώξεις κατά τον επιτελών της κυβέρνησης Σημίτη. Και δυστυχώς τα κατάφερε.
Αυτά είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του στην Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα, απαντώντας στον… φόβο παριστάμενης στην εκδήλωση για το αν «είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές» ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Αν δεν κάνει θα είναι πραξικόπημα. Τους έχω ικανούς για όλα. Φαντάζομαι, όμως, ότι ο λαός δεν θα το επιτρέψει».
Οι …φόβοι του κ. Πάγκαλου δεν σταμάτησαν στο πραξικόπημα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε άλλο σημείο ότι η Χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου! «Πρέπει να ξηλωθούν αμέσως αυτοί» είπε ο κ. Πάγκαλος, προφανώς για να γλιτώσει η Χώρα όλα αυτά τα τρομερά δεινά που έρχονται.
Άναυδοι οι πρώην σύντροφοι
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσσηνία, ενώ τον συντονισμό της είχε αναλάβει ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε., Αντώνης Γιαννακόπουλος. Ο κ. Πάγκαλος, παρότι το ακροατήριο ήταν «πράσινο» κυρίως, άφησε άναυδους τους πρώην συντρόφους του όταν τους προέτρεψε να ψηφίσουν Μητσοτάκη. Μάλιστα, ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τόλμησε να αντιτείνει στον κ. Πάγκαλο ότι τον απογοήτευσε για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση «μου είναι αδιάφορο αυτό».
Ο Σόιμπλε, η Γεννηματά και ο Παπανδρέου
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι ο Σόιμπλε είναι ένας σοβαρός πολιτικός, χαρακτήρισε βλακώδες το «λεφτά υπάρχουν» που είπε ο Παπανδρέου ενώ επιτέθηκε και στην Φ. Γεννηματά. «Δεν θέλω να πω ποια είναι η Φώφη, ποιο είναι το επάγγελμά της και ποια η προσωπικότητά της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. 

Πηγή: messiniapress.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.