«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς -Συνάντηση Φώφης-Θεοδωράκη

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν το όνομα του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς να είναι «Κίνημα Αλλαγής» και όχι πλέον «Δημοκρατική Συμπαράταξη».
Έτσι θα παρουσιάζεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις. Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης θα στείλουν επιστολή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, ώστε στις αμέσως επόμενες μετρήσεις ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς να μετρηθεί ως «Κίνημα Αλλαγής».
Αρχές της άνοιξης, όταν θα γίνει το συνέδριο του νέου κόμματος, το νέο όνομα θα επισημοποιηθεί με την ψήφο των συνέδρων. 
Όπως διευκρινίστηκε, υπό αυτή την «ομπρέλα» θα λειτουργούν ΔΗΣΥ, Ποτάμι και όλα τα κόμματα και οι κινήσεις του χώρου, αλλά στη Βουλή προς το παρόν οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες θα διατηρούν και την αυτονομία τους και το δικό τους όνομα. 
Πάντως, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει για πρώτη φορά κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών και κομματικών οργάνων ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.
«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αποτελεσματικά ώστε να ανταποκριθούμε στην καθαρή εντολή των πολιτών για ενότητα, αλλαγή πολιτικών συσχετισμών και προοδευτική διακυβέρνηση» δήλωσε η κυρία Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον κ. Θεοδωράκη, στο γραφείο της στη Βουλή.
«Είμαστε αποφασισμένοι να γεννήσουμε κάτι νέο» τόνισε, από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Πηγή: «Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς -Συνάντηση Φώφης-Θεοδωράκη | iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.