Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ο Άδωνις και το τσιράκι που κάθεται δίπλα του;

Πρώτα τα ΜΜΕ κατηγορούσαν τον Τσίπρα ότι δραπετεύει στο Παρίσι για να μην είναι στο κάδρο με τον Καμμένο στη Βουλή. Και μετά την αναβολή της συζήτησης (με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού), ανακάλυψαν ότι ήταν απαίτηση Καμμένου. Δηλαδή μονά ζυγά δικά τους!
Περισσότερο από δέκα ημέρες όμως η αξιωματική αντιπολίτευση ασχολείται αποκλειστικά με τον Καμμένο σαν να μην υπάρχει αύριο! Λες και αυτήν τη χώρα δεν την απασχολεί τίποτα άλλο! Λες και σε αυτήν τη χώρα δεν υπήρξαν υποβρύχια που γέρνουν, Τσοχατζόπουλοι, δωράκια Siemens… Και  φυσικά το θέμα δεν μπαίνει συμψηφιστικά, αλλα ιεραρχικά!
Διότι σε όλες τις παραπανω περιπτώσεις αυτοί οι κύριοι πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και ο λογαριασμός ήταν σε δισεκατομμύρια ευρώ! Ενώ αντίθετα ο Ανδρέας Λοβέρδος, θορυβεί με τη βοήθεια φιλικών ΜΜΕ!
Και εντάξει τα ΜΜΕ έχουν ιδιοκτήτες που οφείλουν (και είναι θεμιτό αυτό) να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους… Η ΝΔ και από δίπλα ο κολλητός του Αδωνη τι ακριβώς κάνουν;

enimerosi24.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.