ΚΟΥΓΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ από τη δίωξη του ενεχυροδανειστή

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη για λόγους προεκλογικού εντυπωσιασμού «βλέπει» ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι ο συνήγορος του γνωστού ενεχυροδανειστή που κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Η αναφορά του ονόματος του πελάτη του από τον πρωθυπουργό στη Βουλή δείχνει σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Κούγια στον ΣΚΑΪ πως επιχειρείται να στηθεί πολιτικός δάκτυλος στην Δικαιοσύνη ώστε να ασκηθούν «εντυπωσιακές» διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

Ο κ. Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ορισμένοι εισαγγελείς διαπλέκονται με πολιτικά πρόσωπα κι ότι προτεραιότητα των Αρχών είναι να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρξουν προφυλακίσεις.

Να σημειωθεί πως δεν συνόδευσε τις καταγγελίες του με αποδείξεις. Εξήγησε πως το επάγγελμα του εντολέα του τον καθιστά «αντιπαθή, ειδικά την περίοδο της κρίσης, και συνεπώς είναι πιο εύκολο να κινητοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα εναντίον του.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.