Το χρονικό της απόλυτης γελοιοποίησης. Όσο είναι αντιπρόεδρος ο Άδωνις, ο Αλέξης θα είναι Πρωθυπουργός


Όσο στη ΝΔ αφήνουν θεατρίνους να κινούν τα νήματα για να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα της Αριστείας των Γόνων, ο Αλέξης θα τους γλεντάει. Αυτό που ξεκίνησε ως αποκάλυψη μεγατόνων με το περιβόητο ταξίδι αναψυχής Τσίπρα, εξελίχθηκε σε θέατρο-παρωδία.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
 
3 Φεβρουαρίου – Η «Αποκάλυψη»
img_0288
4 Φεβρουαρίου – Οι υπόνοιες για οικογενειακό ταξίδι αναψυχής
img_0287
5 Φεβρουαρίου – Οι αποδείξεις (για το ταξίδι αναψυχής!!!) και η τροφή στα φιλελέ τρολς
img_0285img_0284img_0283
6 Φεβρουαρίου – Το ταξίδι αναψυχής ξαφνικά έγινε ταξίδι για ιδιωτικές συναντήσεις. Φυσικά για όλα φταίει ο Τσιπρας που χρησιμοποίησε τα παιδιά του, ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
IMG_0289.PNG
Αναμένουμε εντός της ημέρας δηλώσεις ή αναρτήσεις οτι ποτέ δε μίλησε για #disneyland_gate. Οτιδήποτε για να κουκουλωθεί το #mareva_gate.

Πόσο λίγοι. Για πλάκα σας έχουν οι Τσιπρας-Καμμένος…

 

Γελοιοποίησε (πάλι) την ΝΔ ο Γεωργιάδης-Η Le Figaro επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού στο Παρίσι…

Το δημοσίευμα της Figaro έχει ως εξής: 

Η L’ Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα», το δελτίο Τύπου που έστειλε η ελληνική Κυβέρνηση, το Σάββατο το βράδυ, δίνει την ελπίδα για μια ανάσα. Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να απαντήσει στην κριτική αναφορικά με ένα επίσημο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, το οποίο απασχολεί έντονα τον ελληνικό Τύπο.

Η φύση της επένδυσης της L’ Oreal είναι εκείνη που ιντριγκάρει. Πράγματι, πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό. O Jean-Paul Agon, Πρόεδρος της γαλλικής αυτοκρατορίας των καλλυντικών επιβεβαιώνει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό – ο οποίος επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των Rotschild, όπως επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα – αλλά επισημαίνει ότι πρόκειται για «ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο για όσα συζητήθηκαν».

Τίποτε καλύτερο για να διατηρηθεί το μυστήριο. Το πιο πιθανό, σύμφωνα με παρατηρητές, είναι ότι ο γαλλικός όμιλος θα μπορούσε να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό. Σύμφωνα με άλλες πηγές της αγοράς, η L’ Oreal σχεδιάζει εδώ και αρκετούς μήνες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι ένα καλό σημάδι για τους ξένους επενδυτές, μια ενδεχόμενη ανάκαμψη.

Ο σύνδεσμος του δημοσιεύματος της Le Figaro

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.