ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Η ΜΑΧΗ είναι μεταξύ Δούρου – Πατούλη

Στο https://www.news247.gr διαβάσαμε:

Σε μονομαχία στο δεύτερο γύρο μεταξύ της νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, θα κριθεί η μάχη των περιφερειακών εκλογών στην Αττική.

Η κ.Δούρου, παρά τις επιθέσεις που έχει δεχθεί μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, διατηρεί το προβάδισμα μεταξύ των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον Ελεύθερο Τύπο, καθώς ο Γιάννης Σγουρός που είναι υποψήφιος με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής δεν καταφέρνει να διεμβολίσει τελικά το κοινό της περιφερειάρχη Αττικής. Η Αττική είναι μία από τις λίγες περιφέρειες που θεωρούνται ευνοϊκές για κεντροαριστερές υποψηφιότητες, επομένως το ζήτημα είναι ποιος από τους δύο θα συνασπίσει τελικά το χώρο ώστε να αντιμετωπίσει τον κ.Πατούλη.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ που έχει τη στήριξη της ΝΔ και σε αντίθεση με τον Γιώργο Κουμουτσάκο το 2014 δε θα έχει εσωκομματικά προβλήματα, αφού αυτή τη φορά οι γαλάζιοι δήμαρχοι αναμένεται να συστρατευθούν με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Το 2014 υπενθυμίζεται ότι δήμαρχοι κυρίως μητσοτακικοί- ντορικοί είχαν καλή σχέση με τον κ.Σγουρό- και μάλλον κακή σχέση με τη σαμαρική τότε ηγεσία. Τώρα αναμένεται να συμβεί το αντίθετο, καθώς ουκ ολίγοι πράσινοι δήμαρχοι έχουν καλές σχέσεις με τον κ.Πατούλη, ο οποιος ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει και το χαρτί της θεσμικής του σχέσης.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.