ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΔ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ μέσω… Αλέκου Αλαβάνου!

Ο Αλέκος Αλαβάνος στάθηκε η αφορμή για ακόμη μία επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό.

Η αξιωματική αντιπολίτευση «αλιεύει» φράση που είπε σε συνέντευξή του για να εγκαλέσει τον κ. Τσίπρα ότι δεν έχει το θάρρος να απαντήσει.

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», είναι η φράση που είπε ο Αλέκος Αλαβάνος στο «Βήμα» και η Νέα Δημοκρατία προσθέτει: «Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Εκτός από την προαναφερθείσα φράση, ο Αλέκος Αλαβάνος στην ίδια συνέντευξη κατηγορεί την κυβέρνηση για «την σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό» που έχουν δημιουργήσει «ατμόσφαιρα βούρκου» ενώ απορρίπτει το «θετικό κοινωνικό πρόσημο» με το οποίο χαρακτηρίζουν τα νομοθετικά μέτρα της κυβέρνησης τα στελέχη της, φέρνοντας ως παράδειγμα τις μέχρι σήμερα περικοπές των συντάξεων και τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

Τέλος αναφερόμενος στο ηθικό πλεόνασμα της αριστεράς, ο Αλέκος Αλαβάνος επισημαίνει πως «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό κόμμα τόσο το πλεονέκτημα αυτό, το οποίο αναγνωρίζουν και οι συντηρητικοί αντίπαλοι, σαπίζει… Ο πιο δυσχερής στόχος σήμερα της αριστεράς είναι να αποκαταστήσει την παραδοσιακή εικόνα ως ενός χώρου εντιμότητας, ειλικρίνειας λειτουργίας με ανοιχτά χαρτιά και αδιαπραγμάτευτων αξιών».

 

 …

Πηγή: https://www.newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.