ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Η ΝΔ στην κυβέρνηση: Βούρκος κορδέλες και γλειφιτζούρια

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο Αλέκος Αλαβάνος επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για ατμόσφαιρα βούρκου, σκανδαλολογία και αποπροσανατολισμό από τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, ενώ ακυρώνει το θετικό πρόσημο της κυβέρνησης από τις συντάξεις και μια σειρά από κοινωνικά μέτρα, λέγοντας ότι προσφέρει “κορδέλες και γλειφιτζούρια” καθώς -μεταξύ άλλων- διατήρησε τον ΕΝΦΙΑ.

Στα νερά της ακροδεξιάς ψαρεύει η ΝΔ, λέει η Σβίγκου

Αν η ΝΔ συνεχίσει να ψαρεύει στα «θολά νερά» της ακροδεξιάς, θα είναι μεγάλο λάθος, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον ρ/σ 24/7.

«Αν η ΝΔ θεωρεί, όπως το θεώρησαν και άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη και έχασαν από αυτό, ότι με το να φλερτάρει με τέτοιες ιδέες, να φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή, θα ψαρέψει στα θολά νερά της ακροδεξιάς, θεωρώ ότι κάνει μεγάλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σχέδιο του Κώστα Μπακογιάννη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αθήνα

Related …

Πηγή: https://hellasjournal.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.