Επανεμφάνιση Σώρρα «Είμαι παρών, δεν πέθανα!»

Δεύτερο μήνυμα εντός του ίδιου μήνα στέλνει ο Αρτέμης Σώρρας που καταζητείται εδώ και 8 μήνες, δίνοντας δυναμικό «παρών».
Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» αυτή τη φορά «ξαναχτυπά» μέσω του δικηγόρου του και της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» λέγοντας «Είμαι παρών, δεν πέθανα. Είμαι δίπλα στους συνέλληνες και κάποια στιγμή θα εμφανιστώ και θα λογοδοτήσω ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού τελειώσει πρώτα το εις βάρος μου δικαστικό πραξικόπημα. Δεν φοβάμαι τη Δικαιοσύνη».
Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος εδώ και 8 μήνες, με τον ίδιο και τη σύζυγό του να καταζητούνται καθώς καταδικάστηκαν σε οκταετή κάθειρξη και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του Φώτης Λεμπίδας.
Οι Αρχές έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Υπενθυμίζεται ότι o Σώρρας είχε επανεμφανιστεί στις αρχές Οκτωβρίου, με δύο βίντεο που είχαν ανέβει στο κανάλι του στο YouTube, το «Sorras TV», αλλά και με ένα ηχητηικό μήνυμα προς το τέλος του εν λόγω μήνα.
Ο Σώρρας -μεταξύ άλλων- ειρωνευόταν τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι πολλές φόρες τους χαιρετάει μιας και μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο! Και όλα αυτά ενώ τον αναζητούν οι Αρχές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.