Σύσσωμη η ΝΔ και γνώριζε και αγκάλιαζε τον εκβιαστή

Και γνώριζαν και αγκάλιαζαν τον εκβιαστή, αφού σύσσωμη η ΝΔ, συμμετείχε σε γκαλά με διοργανωτές το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση που αποκάλυψε το Documento. Και μάλιστα την εποχή που είχε γίνει, ήδη, γνωστή στο πανελλήνιο η εμπλοκή τους στην πολύκροτη υπόθεση κυκλώματος εκβιαστών εμπορίας χρυσού.
Η τακτική της Νέας Δημοκρατίας και του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν ξέρω τίποτα, δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, καταρρέει μέρα με την ημέρα αφού αποκαλύπτεται ότι τόσο ο Γραμματέας όσο και άλλα στελέχη του κόμματος, γνωρίζονταν πολύ καλά με τους εμπλεκόμενους στο ΝΔ – Gate και μεταξύ τύρου και αχλαδιού τα «έλεγαν» σε κοσμικο-επιχειρηματικά event σε πριβέ κλαμπ της Αθήνας όπου και φωτογραφίζονταν.
Για παράδειγμα τον Ιανουάριο του 2016, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Σοφία Βούλτεψη, η Ρόδη Κράτσα, ο Χάρης Θεοχάρης, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Πέτρος Δούκας, ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιώργος Χατζημάρκος, είχαν διαβάζουμε στο επιχειρηματικό site fortunegreece «δεσπόζουσα παρουσία» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε του Greek Economic Forum (G.E.F.), εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, ως «Το mini ελληνικό Νταβός της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της διανόησης».
Στην ομάδα του Greek Economic Forum, όπως διαβάζουμε, εκ των επικεφαλής ήταν ο Γιάννης Στασινόπουλος – ιδιοκτήτης της Luxury Concierge ο οποίος είχε δίπλα του τους συνιδιοκτήτες Παναγιώτη Μπαμπαμτσή και Εύα Λυμπεροπούλου.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι πλασάρουν τον Παν. Μπαμπαμτσή ως συνιδιοκτήτη ενώ όπως αποκαλύπτεται από τις συνακροάσεις δεν εμφανίζεται πουθενά σε επιχειρήσεις παρά μόνον μέσω «αχυρανθρώπων» όπως η Εύα Λυμπεροπούλου. Όπως γνωστή είναι και η εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιαστών εμπορίας χρυσού και του επικεφαλής του Greek Economic Forum και ιδιοκτήτη της Luxury Concierge, Γιάννη Στασινόπουλου.
Και τα τρία αυτά πρόσωπα έχουν επαφές με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον φρουρό του βουλευτή Νίκο Μανώλη καθώς και με τον επικεφαλής της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη, αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Γιάννη Σαραντόπουλο.
Για να μην ξεχνιόμαστε, από την καταγραφή των συνομιλιών προκύπτει ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανιζόταν ως συνομιλητής και εξυπηρετών τον Μπαμπάμτση. Ο φρουρός, μάλιστα, του Αυγενάκη διαβεβαιώνει τον Μπαμπαμτσή ότι ο βουλευτής θα τον βοηθήσει γιατί έχει μεγάλη δύναμη και γνωρίζει ότι βοήθησε και έναν από τους απαγωγείς του Παναγόπουλου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.