Καμμένος: «Θα έπρεπε να απολογείστε για τον Αυγενάκη εδώ μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Άγγελου Προβολισιάνου
«Μην τρίβεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη. Θα έπρεπε να απολογείστε για τον Αυγενάκη εδώ μέσα», ήταν η φαρμακερή ατάκα του υπουργού Άμυνας κατά την απάντηση της Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα, σχετικά με το ταξίδι του κ. Καμμένου στο Λονδίνο και με τον τρόπο που τελικά πλήρωσε τη διαμονή του στο ξενοδοχείο.
 
Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές για γυναίκα πολιτικού που εξαργύρωσε τη φιλία της με «γηραιό εφοπλιστή», αποκτώντας διαμέρισμα στο Λονδίνο. «Να ψάξετε να βρείτε εκείνων που οι γυναίκες δεν μπαίνουν στο Πόθεν Έσχες και όταν αποκτούσαν ένα νέο φίλο γηραιό εφοπλιστή έφευγαν και με ένα διαμέρισμα από το Λονδίνο» είπε επί λέξει.
Καταγγελίες για εγκληματική οργάνωση
Στη Δίωξη Εκβιασμών της ΕΛ.ΑΣ έχει προσφύγει ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση διαμονής του σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση που εμπλέκονται εκδότες, έμποροι όπλων και βουλευτές που εκτελούν συμβόλαια. «Δυστυχώς, για εσάς έχει επιληφθεί της υποθέσεως η Δίωξη Εκβιασμών της ΕΛ.ΑΣ και εντός επόμενων ημερών θα δείτε εκδότες, εμπόρους όπλων και συναδέλφους σας να εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία ως όργανα συγκεκριμένων εγκληματικών οργανώσεων» ανέφερε.
Ο υπουργός παρέθεσε πως χρέωσε την κάρτα του μέσω του booking.gr προκειμένου να κλείσει το δωμάτιο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια πλήρωσε με μετρητά, καθόσον και αυτός και η σύζυγός του μπορούσαν να φέρουν μαζί τους περί τα 4.000 ευρώ συνολικά. «Χρέωσα την κάρτα μου για να κάνω κράτηση και πλήρωσα από την τσέπη, δεν χρέωσα το ελληνικό Δημόσιο» τόνισε. Επίσης, κατέθεσε εκ νέου το έγγραφο της κράτησης με τον αριθμό αυτής, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και το PIN προκειμένου να διαχειριστεί ο κ. Τσιάρας την κράτησή του. 
Σχετικά με την απόδειξη πληρωμής που δημοσιεύθηκε από συγκεκριμένη εφημερίδα, υποστήριξε πως «χρησιμοποίησαν υποκλαπείσα προσωπική απόδειξη που την βρήκα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδων», ενώ στρέφοντας τα πυρά του προς τον βουλευτή της ΝΔ είπε: «Εύχομαι να μην σας συμβεί να σας κυνηγούν από πίσω και να παίρνουν παρανόμως αποδείξεις σας. Εσείς, αυτή τη στιγμή δέχεστε ότι ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή μπορεί να παρακολουθείται και να υποκλέπτουν την απόδειξη πληρωμής του. Προφανώς για να νομιμοποιήσετε την εφημερίδα…». 
Μάλιστα, κάλεσε τον κ. Τσιάρα να ζητήσει συγγνώμη, προειδοποιώντας τον πως αν δεν γίνει αυτό θα καταθέσει εναντίον του αγωγή και μήνυση.
Οι αμπιγιέζ και το ταξίδι της Μπακογιάννη
Καυστικά ήταν τα σχόλια του υπουργού και για τον τρόπο που στο παρελθόν έλληνες βουλευτές και υπουργοί επέλεγαν να ταξιδεύουν, χρεώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο. «Κάποιοι πήγαιναν με αμπιγιέζ και μακιγιέζ στο εξωτερικό και πλήρωνε το Ελληνικό Δημόσιο» αποκάλυψε. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αστόρια, εκεί όπου σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η πρώην υπουργός ταξίδεψε με 110 άτομα για ένα Συμβούλιο του ΟΗΕ και τα έξοδα όλων πληρώθηκαν από το Δημόσιο. 
https://www.youtube.com/watch?v=aySOQ-1U_80rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.