ΝΔ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ άλλο να σιωπά για την υπόθεση ΔΕΠΑ-ELFE

Eπίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος, σύμφωνα με τον οποίο επτά υπουργοί γνώριζαν τα πάντα για την υπόθεση ΔΕΠΑ-ELFE.

«Στη συνέντευξη που παραχωρεί στα σημερινά “Νέα” ο πρώην Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Κιτσάκος επιβεβαιώνει πλέον με ακλόνητα στοιχεία ότι η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα υπερασπιζόταν τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου» αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η συνέντευξη «αποκαλύπτει ότι το σκάνδαλο που στήθηκε το γνώριζαν τουλάχιστον επτά υπουργοί, προκαλώντας τον κ. Σταθάκη να δημοσιοποιήσει τους λόγους που τον απέπεμψε».

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά και η Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή. Πόσο μάλλον όταν ο κ. Κιτσάκος υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: https://www.euro2day.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.