ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ: Ήταν ένας εμπνευσμένος ηγέτης

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο.

Ο κ.Μητσοτάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος, ο εκλιπών πρώην πρόεδρος, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Ο George H.W. Ο Μπους ήταν ένας εμπνευσμένος ηγέτης και ένα πολύ ταπεινό άτομο. Ήταν τιμή μου τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του», ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

George H.W. Bush was an inspiring leader in the true spirit of public service. He was also a very humble individual. I was very privileged to have met him in person. My deepest condolences to his family. pic.twitter.com/0YPjwqau5S

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 1, 2018 Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε στο δικό της λογαριασμό και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα, η οποία ανέφερε με τη σειρά της: «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Τζορτζ Μπους συνδέονταν απο την αντίληψη που θέλει η πολιτική δράση να έχει αξία μόνον όταν καταλήγει να υπηρετεί το κοινό καλό. Γνώρισαν και οι δύο πόλεμο γιαυτό εργάστηκαν σκληρά για την ευημερία των λαών τους με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τον σεβασμό των πολιτικών τους αντιπάλων#RiP»

ΚΜ&GHWBush συνδέονταν απο την αντίληψη που θέλει η πολιτική δράση να έχει αξία μόνον όταν καταλήγει να υπηρετεί το κοινό καλό. Γνώρισαν & οι 2 πόλεμο γιαυτό εργάστηκαν σκληρά για την ευημερία των λαών τους με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τον σεβασμό των πολιτικών τους αντιπάλων#RiP pic.twitter.com/Eec5coTsrp

— Mareva Grabowski (@MarevaGrabowski) December 1, 2018

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος σε δικό του μήνυμα τόνισε: «Ευχαριστώ για  αυτό το σπουδαίο μήνυμα για τον θάνατο ενός αληθινού αρχηγού κράτους».

Thank you for this gracious statement on the passing of a true American statesman.

— Geoffrey Pyatt (@USAmbPyatt) December 1, 2018…

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.