”Καρφιά” απο κεντροδεξιό site:Ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα δικά του μυστικά που υπονομεύουν τη ΝΔ

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλεσε χυδαιότητες τις αναφορές του «Κεντροδεξιού» για τη δήθεν υπονόμευση (από αυτόν) του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συνεπώς η υπονόμευση του κ. Μητσοτάκη από τον κ. Γεωργιάδη και ο λυσσαλέος αριβισμός του όπως αποτυπώνεται από σχεδόν όλα τα μίντια – πλην εκείνων των μισθοφορικών, είναι ένα μυστικό που δεν θέλει να το συζητάει κανείς – εντός της Πειραιώς. Ήταν ή δεν ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος για αρχηγός της ΝΔ; Που είναι το πρόβλημα πως έχει αρχηγικές βλέψεις και περιμένει το γλίστρημα του υφιστάμενου αρχηγού και καμιά φορά τον κουτσομπολεύει… ανθρώπινα. Στην ιστορία της πολιτικής όλοι κάπως έτσι δεν γίνονται αρχηγοί; Ή περιμένουν ή στήνουν το γλίστρημα του προηγούμενου.
Όμως το διαδίκτυο σφύζει από τις καταγεγραμμένες χυδαιότητες του κ. Άδωνι Γεωργιάδη απέναντι στην Κεντροδεξιά παράταξη έτσι όπως αυτή έχει προσδιορισθεί από την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και από τους γνήσιους εκφραστές της.
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι διαχρονικός υβριστής του Προκόπη Παυλόπουλου;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι διαχρονικός υβριστής του Κώστα Καραμανλή; Είναι μυστικό ότι συνετέλεσε ουσιαστικά στην πτώση του Κώστα Καραμανλή το 2009 από τη θέση της αντιπολίτευσης και στη συνέχεια υπηρέτησε από όλες τις θέσεις το Μνημόνιο υποστηρίζοντας πως για την υποδούλωση της Ελλάδας φταίει ο πρώην πρωθυπουργός και όχι το ΠΑΣΟΚ όπως υποστήριζε τεκμηριωμένα μέχρι το 2012 (και) ο Αντώνης Σαμαράς;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι διαχρονικός υβριστής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Αλήθεια, τι έγινε στο κόμμα στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015; ποιος ήταν τραγικός υπεύθυνος των εκλογικών αντιπροσώπων (η ΝΔ είχε 30% εκπροσώπηση, δηλαδή γινόταν πάρτυ στα εκλογικά τμήματα) και σε ποιο στρατόπεδο  βρέθηκε κατά τις εσωκομματικές εκλογές εντελώς τυχαία (του κ. Γεωργιάδη); Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας να στηρίξει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, με τον τραγικό συμβιβασμό του Αλέξη Τσίπρα; Θυμίζουμε ότι τότε η ΝΔ με Μεϊμαράκη αρχηγό ψήφισε στόχους και όχι μέτρα. Δεν έλεγε πως αυτός (κ. Γεωργιάδης) ήθελε το ΟΧΙ; Δεν συνηγορούσε με τις θέσεις του Σόιμπλε που ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ; Στη συνέχεια δεν έλεγε ότι ο Μεϊμαράκης ψήφισε τα μέτρα του Μνημονίου Τσίπρα; Δεν διαστρέβλωνε την πραγματικότητα;
georgiadis-soible2
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν δημόσιος υβριστής του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τη στιγμή που μετεγράφη στη ΝΔ;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν δημόσιος υβριστής του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι τη στιγμή που έγινε αντιπρόεδρός του;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στήνει το δικό του μηχανισμό εντός της ΝΔ με απόδειξη και αποκορύφωμα τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης περιμένει την ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές ή ένα χαμηλό ποσοστό έτσι ώστε να θέσει θέμα αρχηγίας; Είναι μυστικό ότι τον αμφισβητεί σε όλα τα πηγαδάκια (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) με σκοπό να αντλήσει οπαδούς για το νέο του εγχείρημα;
{dailymotion}x59v34l|600|400|{/dailymotion}
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις προωθεί τους δικούς του υποψηφίους (βλ. Ζερβουδάκη του ΛΑΟΣ κ.α.).
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έστησε αντισυγκέντρωση σε τοπική των νοτίων προαστίων την ημέρα των εγκαινίων της τοπικής Ραφήνας, όπου είχε παρευρεθεί ο Κώστας Καραμανλής;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με τους μετριοπαθείς Κωστή Χατζηδάκη και Νίκο Δένδια και γι αυτό σε κάθε τους εκδήλωση αποδομούν τη στρατηγική των αντιπολιτευτικών «κραυγών» με σαφείς αναφορές στον αντιπρόεδρο της Καρατζαφερικής σχολής;
Είναι μυστικό ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπονόμευσε το πρώτο προσυνέδριο στη Νίκαια που διοργάνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης;
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι μυστικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι η πολιτική γραφικότητα που δεν θα είχε καμία τύχη (στη ΝΔ) αν Πρόεδρος ήταν ο Κώστας Καραμανλής ή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πολύ περισσότερο δεν θα είχε καμία τύχη στην Ελλάδα χωρίς τις πλάτες του Μνημονίου.
Η κεντροδεξιά μετριοπαθής τάξη έχει γυρίσει την πλάτη σε πολιτικές οντότητες όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Μπορεί να συσπειρώνει γύρω του 10 αλλά ταυτόχρονα διώχνει 1000.
Και αυτό φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις. Και το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς ως blog που κάνουμε αντιπολίτευση στις χυδαιότητες κατά της αλλοίωσης της ιδεολογίας της ΝΔ. Το έχει η ίδια η ΝΔ και οι βουλευτές της ή όσοι πολιτευτές ονειρεύονται ότι θα γίνουν βουλευτές, γιατί στις επόμενες εκλογές θα μείνουν εκτός Βουλής και αυτοί που ράβουν υπουργικά κουστούμια εκτός κυβέρνησης.
Το πρόβλημα επίσης θα το έχει και η πατρίδα μας γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι νικητής και των επομένων εκλογών, αν η ηγεσία της σημερινής ΝΔ δεν συνέλθει και δεν καθαρίσει το προφίλ του κόμματος από κραυγές και αντιπολιτευτικές ασυναρτησίες, από νεοφιλελεύθερους γύπες και από Σημιτικούς τυχοδιώκτες.
Πάντως επί της ουσίας είναι λυπηρό που ένας ολόκληρος αντιπρόεδρος ασχολείται με τη διάψευση ενός «χυδαίου» blog, όπως του «Κεντροδεξιού».
Και οι σκέψεις είναι δύο:
  1. Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε αυτό το blog, και όχι σε άλλα blogs που πραγματικά τον υβρίζουν και δεν αναφέρονται σε πολιτικές ενέργειες όπως εμείς; Γιατί προφανώς αυτό το «χυδαίο» blog λέει αλήθειες που έρχονται σε σύγκρουση με τις πολιτικές καριέρες των καιροσκόπων και όλο αυτό δημιουργεί ένα θετικό ρεύμα.
  2. Στην Πειραιώς πλέον αντιλαμβάνονται (και χάνουν την ψυχραιμία τους) πως με τις επιλογές τους δημιουργούν καθημερινά αναποφάσιστους και πλειοψηφικά αδιάφορους πολίτες, με κύριο αίτιο τον θλιβερό πολιτικό τους λόγο, που διαιωνίζει τη Μνημονιακή λαίλαπα. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι τι γράφουν τα blogs. Οι ηγέτες χαράζουν στρατηγική και εμπνέουν την κοινωνία, γιατί έχουν όραμα και σχέδιο. Δεν βάζουν τους αντιπροέδρους τους να κάνουν διαψεύσεις μέσω twitter, την ώρα που η χώρα χάνεται και βυθίζεται στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Και μία διευκρίνηση:

Ο «Κεντροδεξιός» είναι πατριωτικό κεντροδεξιό blog, δεν είναι κόμμα.
Μερικοί το αντιμετωπίζετε ως κόμμα. Θα το σκεφτούμε.
Για την ώρα όμως παίρνει δύναμη μόνο από τον Πυρσό και από τους χιλιάδες αναγνώστες του, που επιθυμούν να δουν την Ελλάδα μας ελεύθερη από τους «Μνημονιακούς σωτήρες» και πάνω απ’ όλα εθνικά ενωμένη και δυνατή.
Μην ψάχνετε για άλλες διαδρομές στα σκοτεινά σημεία του μυαλού σας ή για να το πούμε πιο καθαρά, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com