Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ

Καλή αρχή στα νέα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις αποφάσεις που έλαβε.
Ο κ. Μητσοτάκης, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπλήρωσε: “τα υπόλοιπα την Παρασκευή, στην επίσημη παρουσίασή τους”.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία πως, η Μαρία Σπυράκη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.
Αναλυτικά, οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν ως εξής: “Νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.
Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.
Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.