Ενα άρθρο για όλους αυτούς, που δεν θέλουν να δουν μπροστά τους !

Γιώργος Κραστάνας

Θα σου εξηγήσω για άλλη μια φορά μερικά πράγματα όπως έκανα και στο παρελθόν. Για να μας ψηφίσει ο κόσμος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατεβούμε σε εκλογές, κάτι που εμείς δεν κάναμε !

Θα φορούσα παρωπίδες αν καθόμουν στον καναπέ μου όπως κάνεις εσύ και απλά ασκούσα ανούσια και μη εμπεριστατωμένη κρητική ! Όσο αφορά τον Καμμένο όπως έγραψα και στο παρελθόν, τα βρόντηξε και έφυγε από την ΝΔ και αυτό δείχνει άνθρωπο που δεν δέχεται και δεν συμβιβάζεται να έχει αξιώματα σε βάρος του λαού !

Όσο αφορά το κυβερνητικό έργο που πράξαμε να σου γράψω τι έχουμε κάνει με αυτό το μικρό ποσοστό που είχαμε (γιατί κάπου εδώ πρέπει να τελειώνει η πλάκα).

1) έχουμε αποποινικοποιήσει το Τ.Ε.Β.Ε. που έστελνε κόσμο στα δικαστήρια και τους έβαζε φυλακή γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.

2) Καταργήσαμε το αυτόφωρο σε κόσμο που χρωστούσε και τον σταματούσαν στον δρόμο και τον έπαιρναν μέσα.

3) Φέραμε την ρήτρα ανάπτυξης (να πληρώνουμε το χρέος σύμφωνα με την ανάπτυξη που έχει η χώρα μας, κάτι που σπρώχνει τις χώρες να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας)

4) Κρατήσαμε την χώρα μέσα στην Ε.Ε. όταν ο Σύριζα μιλούσε για δημιουργική ασάφεια !!!

5) Καταφέραμε να βάλουμε ανάχωμα στις ορέξεις του Φίλη και των συντρόφων του που ήθελαν να κατέβουν οι εικόνες από τα σχολεία και να σταματήσουν την πρωινή προσευχή από τα σχολεία.

6) Καταφέραμε και κάναμε ρεκόρ τουρισμού, που σημαίνει ότι αυξήσαμε τα έσοδα του κράτους για να μην επιβαρυνθεί ο λαός μας.

7) Αλλάξαμε τον Νόμο για τις τροχαίες παραβάσεις από εισπρακτικό.

8) Καταφέραμε να απελευθερώσουμε τους αξιωματικούς μας.

9) Καταφέραμε να κλείσουμε συμφωνίες με τις Η.Π.Α. για ενίσχυση της άμυνας της χώρας μας σε καιρό που η χώρα μας δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για εξοπλιστικά προγράμματα.

10) Κρατήσαμε το στρατό μας οργανωμένο και δημιουργήθηκαν δομές για να εξυπηρετούν τους αξιωματικούς που μετακινούνται (σχολεία, σπίτια) με την Μ.Ο.Μ.Κ.Α. που την φτιάξαμε εμείς για να μην επιβαρύνετε ο προϋπολογισμός του κράτους μας.

11) Δώσαμε την δυνατότητα σε μη ασφαλισμένους και καταργήσαμε την πληρωμή στα νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη.

12) Φέραμε την συμφωνία Ισραήλ, Αίγυπτος, Κύπρος, Ελλάδα.

13) Σε προσπάθεια των Τούρκων να κάνουν επεισόδιο στην Ελλάδα, οι στρατιώτες μας άνοιξαν πυρ !

14) Σταματήσαμε την αμφισβήτηση ελληνικών βραχονησίδων εντάσσοντας τα μέσα στο NATURA.

15) Φέραμε το ΝΑΤΟ και την FRONTEX στο Αιγαίο και έγινε αποδεκτό ότι η Τουρκία παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο. Και άλλα πολλά που δεν θα μου φτάσουν οι ώρες να γράφω.

ΚΑΙ ΝΑΙ δεν καταφέραμε εμείς με το μικρό ποσοστό να μπλοκάρουμε την συμφωνία ασχέτως και αν φέραμε την αντισυνταγματικότητα της που δεν την στήριξε κανένας ούτε οι Μακεδοναμάχοι της ΝΔ. Εάν μετά από όλα αυτά θεωρείς ότι εγώ φοράω παρωπίδες τότε τι να πω ;

Αυτά με αγάπη και σεβασμό προς τους πολίτες που μας εξέλεξαν και μας έδωσαν την δυνατότητα να βάλουμε το λιθαράκι μας !

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.