Αποκαλύπτουμε την «έγκριτη» Metron Analysis»…

ΡΕΖΙΛΙ: ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
Η εφημερίδα του επικοινωνιακού χορηγού του Μητσοτάκη, παρουσιάζει σήμερα δημοσκόπηση που εμφανίζει τον μεγάλο ηγέτη στα όρια της αυτοδυναμίας! Δημοσκόπηση που φυσικά παραπέμπει στις τελευταίες ημέρες του Τσαουσέσκου, που πίστευε ότι είναι λαοπρόβλητος ακόμα και λίγο πριν την εκτέλεση του από το ρουμανικό λαό.
Πριν σας αποκαλύψουμε το απίστευτο φιάσκο που προφανώς τους ξέφυγε πάνω στο άγχος τους να παρουσιάσουν δημοσκόπηση που σώζει το Μητσοτάκη από την κατάρρευση, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ποιος είναι ο κύριος Στράτος Φαναράς και η εταιρεία του.
Ο κύριος Στράτος Φαναράς αποτελεί άλλη μία συμβολή του Τρισμέγιστου Θεόδωρου Τσουκάτου στον δημόσιο βίο της χώρας. Ήταν ο κύριος Τσουκάτος βλέπετε που πήγε συστημένο τον κύριο Φαναρά στον πότε πανίσχυρο Κώστα Σημίτη και τον έθεσε υπό τας διαταγάς του εκσυγχρονισμού.Και ο κύριος Φαναράς ήταν αυτός που έβγαλε την περιβόητη δημοσκόπηση το 2003 όπου έδειχνε τον Σημίτη να αντιστρέφει το κλίμα και να προηγείται του Κώστα Καραμανλή! Με τον Θεόδωρο Ρουσοπουλο να απαντά τότε ότι «Ο Κύριος Φαναράς και η μέτρον ανάλυςις, υπερέβησαν παν μέτρον»!
Έφτασαν λοιπόν οι εκλογές το 2004. Το βράδυ των εκλογών ο κύριος Στράτος Φαναράς θα ανακοίνωνε τα exit polls στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη και καλεσμένους μεταξύ άλλων τον κύριο Πέτρο Ευθυμίου και τον κύριο Χρήστο Πρωτόπαπα. Τότε λοιπόν, ο κύριος Στράτος Φαναράς που διαβεβαίωνε τα διαμάντια του εκσυγχρονισμού ότι ο Καραμανλής θα χάσει τις εκλογές, γύρνα και λέει στο αυτί των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι τα exit polls δίνουν διαφορά πέντε μονάδες υπέρ του Καραμανλή!
Τότε λοιπόν με μία φωνή ο Πρωτοπαπας και ο Ευθυμίου του απαντούν «Και τι μαλακίες μας έλεγες ρε Στράτο»!
Οι μεγάλες επιτυχίες του κύριου Φαναρά δεν σταμάτησαν εκεί. Ας πάμε όμως στις πιο πρόσφατες, που δεν είναι άλλες από τις εκλογές το Σεπτέμβριο του 2015. Εκεί ο κύριος Φαναράς διαβεβαίωνε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει περάσει μπροστά και μάλιστα επέμενε ακόμα και το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών ότι τα exit polls δίνουν τη Νέα Δημοκρατία μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ! Διαρροή που φυσικά αγκάλιασε η διαπλοκή και μετέδιδε ότι η Νέα Δημοκρατία βγαίνει πρώτο κόμμα! Και έπειτα κατέβαζαν τα άρθρα για να μην γίνουν ρεζίλι.
Η σημερινή δημοσκόπηση όμως που δίνει το Μητσοτάκη κοντά στην αυτοδυναμία, είναι πραγματικό διαμάντι. Προφανώς λόγω έλλειψης χρόνου και επειδή ο μεγάλος ηγέτης ήθελε επειγόντως μία ψυχική τόνωση, ο κύριος Φαναράς κάνει μία πρωτοφανή γκάφα.
Στις Δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών δίνουν στον Μητσοτάκη 44% θετικές και 55% αρνητικές γνώμες.
Στην ίδια δημοσκοπηση όμως, μιλάμε για την ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, στην Αξιολόγηση του αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ίδιου Μητσοτάκη δηλαδή, δίνουν… κρατηθείτε:
31% θετικές, 59% αρνητικές γνώμες!! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!
Και συνεχίζουν η αθεόφοβοι με την αξιολόγηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Του κόμματος του ίδιου Μητσοτάκη δηλαδή:
24% θετικές, 64% αρνητικές γνώμες! Ακόμα πιο κάτω!
Φαντάσου πόσο τον ζόρισαν τον άνθρωπο για να τελειώνει γρήγορα και να προλάβουν το σαββατιάτικο φύλλο, που δεν πρόλαβε ούτε καν να τραβήξει λίγο τα μερεμέτια. Με αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι των σκυλιών.
Βέβαια, η διαπλοκή του συγκροτήματος δεν ξέχασε ούτε την λύσσα της για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Προκόπης Παυλοπουλος
48 θετικές, 48% αρνητικές γνώμες! Ούτε ο Πρετεντέρης να έγραφε την δημοσκόπηση!
Όταν η MRB πριν λίγο καιρό (στις τελευταίες τάσεις του Ιουνίου συγκεκριμένα) έδινε 55% θετικές και 25% αρνητικές γνώμες, που ήταν η χαμηλότερη επίδοση του Προέδρου που διαχρονικά υπερβαίνει το 60% από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του και ο λαός διαπίστωσε ότι είναι η προμετωπίδα του Έθνους και όχι κάποιο μπιμπελό όπως θα επιθυμούσαν κάποιοι…
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκρότημα έχει καταντήσει μεγάλο τσίρκο. Την προηγούμενη εβδομάδα βλέπετε η εφημερίδα το Βήμα του ιδίου συγκροτήματος, έβγαλε δημοσκόπηση με τον Ρουτζούνη με τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Δημοσκόπηση που ξέχασαν όμως να δημοσιεύσουν στο έντυπο Βήμα!
Την ίδια στιγμή μέσα στο ίδιο το συγκρότημα, ο Πρετεντέρης βρίζει τον Καρακούση, επειδή ο τελευταίος δεν βρίζει τον Τσίπρα όπως επιθυμεί ο Πρετεντέρης! Μιλάμε για αρένα.
Αυτό όμως δείχνει την απίστευτη μοναξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι κανένας δεν τον αγαπά και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον. Είναι δυνατόν να προσπαθούν να του κάνουν ψυχοθεραπεία μέσω δημοσκοπήσεων του Φαναρά ο οποίος αυτό που καταφέρνει στην πραγματικότητα Είναι να εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον κόσμο; Τουλάχιστον ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση κατάφερε και πήρε διψήφιο ποσοστό. Μετά έπεσε στο μονοψήφιο. Δεν σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι τι θα πάθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των εκλογών όταν του έρθει σφοντύλι το μονοψήφιο; Κανένας πια δεν τον αγαπά;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.