Μεγάλο πρόβλημα για τον Κ.Μητσοτάκη:Ζητούν την παραίτηση του!

«Ο Μητσοτάκης μας διαβεβαίωνε ότι είναι το μεγάλο σκάνδαλο που θα ρίξει την κυβέρνηση!!»
Αλυσιδωτές αντιδράσεις φέρνει η απόφαση – κόλαφος της δικαιοσύνης που δικαιώνει πλήρως τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές, καθώς και τους λοιπούς «καταγγελόμενους» για την εμπλοκή τους στην διαδικασία που οδήγησε την Ελληνική δικαιοσύνη στην ιστορική επιτυχία να φτάσει για πρώτη φορά σε ροή χρήματος σχετιζόμενη με την μεγαλύτερη ποσότητα τουρκικής ηρωίνης που έχει εντοπιστεί. 
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα βουλευτικά γραφεία της ΝΔ με στελέχη και βουλευτές να μιλούν πλέον ανοιχτά για τεράστιες προσωπικές ευθύνες του Μητσοτάκη που έκανε τη ΝΔ πολιτικό βραχίονα ενός εμπόρου ηρωίνης. Στέλεχος μάλιστα του στενού ηγετικού πυρήνα ελεγε ότι η ευθύνη  Είναι αποκλειστικά του Μητσοτάκη, καθώς ο τελευταίος σε κλειστή σύσκεψη 10 ηγετικών στελεχών είχε ανακοινώσει τότε την «υπόθεση», την οποία μάλιστα χαρακτήριζε «μεγάλο σκάνδαλο που θα οδηγούσε στην πτώση της κυβέρνησης»!!
Ακόμα και όταν η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα καθώς και ο ανακριτικός υπάλληλος του λιμενικού Παναγιώτης Χριστοφορίδης δικαιώνονταν ομόφωνα δυο φορές από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, η γραμμή Μητσοτάκη όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά βουλευτές του κόμματος συνέχισαν να στοχοποιούν τους συγκεκριμένους λειτουργούς της δικαιοσύνης, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης.
 Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει, καθώς οι φωνές αμφισβήτησης στο εσωτερικό από ψυχρή έχουν γίνει κραυγές. Και όλα τα μάτια στρέφονται πλέον στην συζήτηση της 25 Σεπτεμβρίου όπου ο Μητσοτάκης είχε ζητήσει εξεταστική για την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση.
» Δεν αρκεί μία συγνώμη για να καθαρίσει. Πρέπει να παραιτηθεί αμέσως. Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με την ρετσινιά του Γιαννουσάκη» έλεγε κορυφαίο στέλεχος της παράταξης σε συνομιλητές του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.