Τα τρια μυστικά ραντεβού του Μητσοτάκη με τον Τραγάκη – Πολύ χοντρό παρασκήνιο

Ονομάζεται Θανάσης Νέζης και είναι εκ των στενών, αν και σχετικώς χαμηλού προφίλ, συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενίοτε αξιοποιείται, όπως λένε οι φήμες, και σε μυστικά ραντεβού με συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ θέλει να μάθει τις προθέσεις ή να «συντονισθεί» με τον πρώην πρωθυπουργό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο συγκεκριμένος συνεργάτης, λοιπόν, φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση με την υποψηφιότητα του γιού του βουλευτή της Β’ Πειραιά Γιάννη Τραγάκη. Οι πληροφορίες θέλουν το πρόσωπο αυτό να συντονίζει το «μπαράζ» δημοσιότητας προκειμένου να φανεί ότι ο αρχηγός του κόμματος κηρύσσει πόλεμο κατά της…οικογενειοκρατίας.
Δια χειρός του φαίνεται ότι γράφτηκε ακόμα και η «δήλωση μετάνοιας» του Παναγιώτη Τραγάκη με την κατακλείδα «λατρεύω και αγαπώ τον πρόεδρο και τη Ν.Δ». Διότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες, ο γιός Τραγάκη ουδέποτε έγραψε τέτοια ανακοίνωση, απλώς αναγκάστηκε να μην την διαψεύσει αφού κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόσθετα προβλήματα στον ίδιο και τον πατέρα του.
Εκείνο το οποίο, ωστόσο, προσπαθούν όλοι να αποκρύψουν στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Τραγάκη έγιναν συνολικά τρία ραντεβού στις αρχές του καλοκαιριού, σε ένα δε εξ αυτών ήταν παρών και ο Παναγιώτης Τραγάκης. Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο συμφώνησε να διαδεχθεί ο γιος τον πατέρα στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά αλλά έδωσε και συμβουλές σχετικά με το πως πρέπει να διαχειρισθεί την προεκλογική του καμπάνια.
Μετά, όμως, έγινε η άκομψη διατύπωση του βουλευτή στη συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπαναχώρησε αφού βρήκε την ευκαιρία να υψώσει ρομφαία κατά του…νεοποτισμού και όσων προεξοφλούν τις υποψηφιότητες που αποτελούν προεδρικό προνόμιο.
Το ίδιο, όμως, δεν συμβαίνει, όπως λένε άλλα στελέχη, ούτε με τον έμπιστό του Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος περιφέρεται στη Β’ Αθήνας, με το «χρίσμα» του υποψηφίου ανά χείρας, ούτε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο και τον κικ μπόξερ Μιχάλη Ζαμπίδη που κάνουν ήδη προεκλογικές επαφές στην περιφέρεια του Τραγάκη, ούτε, φυσικά, με τον Μακάριο Λαζαρίδη (διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ) που προθερμαίνεται κανονικά για την Καβάλα…

neaselida.news

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.