Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον νέο αρχηγό στην Κεντροαριστερά

Ντέρμπι θα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, με 10 υποψήφιους.
Σύμφωνα με έρευνα της Μarc για το «Πρώτο Θέμα», Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης προηγούνται στην κούρσα αλλά η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα.
Στο γκάλοπ, με βάση όσους θα πάνε να ψηφίσουν (4,5% «ναι», 5,3% «μάλλον ναι»), η Φ. Γεννηματά προηγείται με 32,3% και ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 20,2%, ο Στ. Θεοδωράκης με 12,9%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 12,1%, ο Γ. Μανιάτης με 11,3%, ο Γ. Ραγκούσης με 4,8% και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,4%.
Με βάση το σύνολο της κοινή γνώμης, καταλληλότερη για επικεφαλής του νέου φορέα εμφανίζεται και πάλι η Φώφη Γεννηματά με 19%.
Ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 8,5%, ο Στ. Θεοδωράκης με 7,4%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 4%, ο Γ. Μανιάτης με 3,4%, και  Γ. Ραγκούσης και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,1%.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.