Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ είναι επιβεβλημένη στην Ευρώπη είπε ο Τσίπρας

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Συνάντηση στο Βερολίνο με τη συμπρόεδρο του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke, την Κάτια Κίπινγκ είχε ο Αλέξης Τσίπρας. «Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη», τονίζει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο twitter.

«Απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο», έγραψε ο κ.Τσίπρας επισυνάπτοντας και τη φωτογραφία από τη συνάντηση.

Απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο. pic.twitter.com/Ay1qFz8VjX

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 9 Νοεμβρίου 2018

O πρωθυπουργός μετέβη στο Βερολίνο προκειμένου να πάρει μέρος στις εργασίες συνεδρίου του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) της Γερμανίας. 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.