Καταιγίδα στο ΠΑΣΟΚ για τις επιστροφές των «ασώτων»


Η διαφαινόμενη επανασυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ την οποία σηματοδότησε η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις της Χ. Τρικούπη, την ίδια στιγμή όμως που στελέχη του κόμματος τα οποία παρέμειναν «πιστοί στρατιώτες» στα τελευταία δύσκολα εκλογικά χρόνια του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.
Σύμφωνα με γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στο όνομα της «ενότητας» εμφανίζονται ξαφνικά να συμφωνούν μεταξύ τους πρόσωπα τα οποία μέχρι χθες βρίσκονταν στα μαχαίρια. Παράλληλα, φωτογραφίζοντας τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος σήμερα το πρωί αποχώρησε από το Ποτάμι και πριν αλέκτωρ λαλήσει εντάχτηκε στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, υπαινίσσονται ότι επαγγελματίες βουλευτές προσχωρούν στο κόμμα διεκδικώντας μια πιθανότητα επανεκλογής τους.
Όπως λένε κύκλοι της Χ. Τρικούπη, φαντάσματα του παρελθόντος καλούνται πίσω με όρο να μην ανήκουν σε κόμματα εξουσίας ή να μην έχουν εμπλακεί τα ονόματά τους σε σκάνδαλα. Εκτιμούν ωστόσο ότι το νέο εγχείρημα της Φώφης Γεννηματά κάθε άλλο παρά καλό θα κάνει στο κόμμα που ευελπιστεί κατά τ’ άλλα να γίνει πυλώνας ενός τρίτου πολιτικού πόλου ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.