Κατέβασαν δημοσίευμα κατά του Μητσοτάκη από το in.gr του Μαρινάκη – Παρεμβάσεις Μαξίμου καταγγέλλει ο διευθυντής (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό θα πει… αδέσμευτη δημοσιογραφία.

Χθες το in.gr δημοσίευσε αποκαλυπτικό βίντεο με το οποίο ξεμπρόστιαζε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πριν από ένα χρόνο ζητούσε την καρατόμηση του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνου Τσουβαλά για την τραγωδία στο Μάτι.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα – κόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαφανίστηκε.

Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί; Είτε οι επιτελείς της ιστοσελίδας είναι “ερασιτέχνες” και δεν καταλαβαίνουν τι θέλει το “αφεντικό”, είτε υπήρξε παρέμβαση από το “αφεντικό” επειδή ακριβώς οι επιτελείς του in.gr είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και απλά δεν αντιλαμβάνονται που εργάζονται, είτε τηλεφώνησαν από το Μέγαρο Μαξίμου στον Μαρινάκη ή στο υπαλληλικό προσωπικό και τους ζήτησαν να κατεβάσουν την ανάρτηση με το βίντεο σαν καλά παιδιά, όπως και έκαναν τελικά.

Σε κάθε περίπτωση το in.gr διασύρθηκε για άλλη μία φορά.

Τις απορρίες έλυσε πάντως ο διευθυντής σύνταξης του in.gr, Βασίλης Κανέλλης, ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη είπε “Μαθαίνω οτι εχθές το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε “εντολή” να μην ανέβει ψηλά το θέμα. Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην ανέβει”;

Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον Γιώργο Χουδαλάκη, οικοδεσπότη της εκπομπής, να συμπληρώνει: Θα με πάρουν τηλέφωνο τι να “τρέξω”; Για να απαντήσει ο Β. Κανέλλης: Οι γνωστές ανοησίες των υπογείων του Μαξίμου. Και κλείνει το θέμα με τη διαπίστωση του Γ. Χουδαλάκη: Οποιος μπαίνει στα υπόγεια κάτι παθαίνει!

Τελικά τι έγινε; Οι επιτελείς του in.gr που κραύγαζαν περί… ανεξαρτησίας, έσκυψαν σαν καλά παιδιά το κεφάλι και υπάκουσαν το οργισμένο αφεντικό, μετά από τις παρεμβάσεις του Μαξίμου που οι ίδιοι είχαν καταγγείλει.

Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνει ο κάθε ένας ποιοι και για ποιους λόγους έκαναν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα τα προηγούμενα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση στην Ελλάδα του Μητσοτάκη με ένα τηλέφωνο σβήνουν ρεπορτάζ. Αλήθεια, το υπαλληλικό προσωπικό του Μαρινάκη δεν θα γράψει τώρα “χούντα είναι θα περάσει”.

Δείτε το δημοσίευμα του In.gr

Δείτε τι συνέβη μετά

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.