Βελόπουλος: «Άγρια» κόντρα με Στάη – Αποχώρησε έξαλλος

Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλλης Σταή, «Open Mind», στο κανάλι του Open, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει on air…

«Όχι σε μένα τις τρολιές της ΝΔ»

Πιο συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», από την αρχή της εμφάνισής του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, καθώς όπως υποστήριξε καθυστέρησε να βγει στον αέρα. Σχολίασε, μάλιστα, ότι είναι και η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο κανάλι και ότι δεν τον είχαν ξανακαλέσει ποτέ. 

Ο εκνευρισμός του συνεχίστηκε όταν ρωτήθηκε για δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν το κόμμα του βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, με την κ. Στάη να του λέει «μη μας μαλώνετε κιόλας» και τον κ. Βελόπουλο να απαντάει «δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω».

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη γνωστή ατάκα του «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο». Ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγόρησε τότε την Έλλη Στάη για προπαγάνδα και συνέχισε λέγοντάς της «όχι σε μένα τις τρολιές της ΝΔ».

«Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», απάντησε η δημοσιογράφος και ο κ. Βελόπουλος «εξερράγη» και αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Open: Γιατί ο Βελόπουλος δεν βγήκε στη Στάη

Ωστόσο, στις 30 Μαΐου, είχε υπάρξει ένα ανάλογο περιστατικό, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν και πάλι καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι δεν έχει ανάγκη να βγει στον αέρα λόγω… ώρας. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε προαναγγείλει την εμφάνισή του στην εκπομπή Openmind, όπου θα παρευρισκόταν και ο Δημήτρης ΤζανακόπουλοςΝτόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρόλα αυτά, μάλλον ο Κυριάκος Βελόπουλος άλλαξε γνώμη και αποδείχτηκε… ανυπόμονος, καθώς όπως έγραψε ο ίδιος «η Ελληνική Λύση δεν έχει ανάγκη να… περιμένει».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.