Άδωνις, Βενιζέλος και Λοβέρδος θέλουν συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για να πάρουν εκδίκηση (βίντεο)

Στις αρχές Απριλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την συνέντευξή του στον κεντρικό δελτίο στον ΣΚΑΪ είχε δώσει μια πρώτη εικόνα για την στενή συνεργασία ΝΔ και ενός κομματιού του ΚΙΝΑΛ για την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών.

Την εικόνα αυτή την ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Ήταν 10 Απριλίου που ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη, είχε τοποθετηθεί στο θέμα της η συνταγματικής αναθεώρησης και ειδικότερα του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών, με φόντο το σκάνδαλο Novartis.

«Με τη φρούδα ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα είναι κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή, ομολόγησε, σε πανελλαδική μετάδοση, ότι στόχος τους είναι να συνεργαστούν μετεκλογικά, ώστε να παραγραφούν τυχόν ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis» είχε υπογραμμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν η σειρά του Άδωνι Γεωργιάδη να ολοκληρώσει την εικόνα του παζλ.

Μιλώντας στην εκλογική εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσα σε ένα κλίμα απίστευτης έντασης είπε:

«Κυβέρνηση που δεν θα κλείσει φυλακή τους σκευωρούς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τελειωμένα πράγματα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Σκανδαλίδης εξηγούσε ότι θα η καλύτερη λύση μετά τις εκλογές θα ήταν μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Άδωνις Γεωργιάδης τον «διόρθωσε», τονίζοντάς του ότι δεν λένε τέτοια πράγματα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξηγώντας ότι οι δύο αυτοί πολιτικοί άνδρες του ΠΑΣΟΚ θέλουν να δουν «τους σκευρωρούς της Νovartis στην φυλακή».

«Μου είναι ακατανόητα αυτά. Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος λένε ότι για την υπόθεση Novartis θέλουν να πάνε τους σκευωρούς στην φυλακή.

»Αν έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, θα πάμε τους σκευωρούς στην φυλακή;

»Πλάκα μας κάνετε;» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζοντας το μετεκλογικό πλαίσιο συνεργασίας που οραματίζονται κάποιοι και στα δύο αυτά κόμματα.

«Η υπόθεση Novartis θα καθορίσει την επόμενη μέρα της χώρας;» τον ρώτησε ο κ. Σκανδαλίδης για εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ασφαλώς και ναι. Πήγαν να μας κλείσουν φυλακή με ψέματα και δεν θα καθορίσει;

»Ασφαλώς και ναι είναι η απάντηση.

»Με τρελαίνετε με αυτά που λέτε τώρα. Δεν θα τους κλείσω φυλακή;».

Φυσικά η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Σία Κοσιώνη, που σημείωσε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι για το ποιος πάει στην φυλακή το αποφασίζει η Δικαιοσύνη και όχι οι πολιτικοί!

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα μπροστά στον μεγάλο στόχο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.