ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΨΗΦΟΣ της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης

«Είναι μεγάλη μου χαρά τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας το ιστορικό λιμάνι της χώρας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πασαλιμάνι. «Εδώ στην πιο πολύ τραγουδισμένη πόλη της χώρας μας την πόλη της εργατιάς την πόλη της νιότης και των ναυτικών» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Ο Πειραιάς του Φύσσα, του Λαμπράκη, του Γόδα, της Αντίστασης, της Ηλεκτρικής, της απαρχής του οργανωμένου εργατικού κινήματος, δεν θα γίνει υποχείριο και εργαλείο σκοτεινών κυκλωμάτων και βαρόνων εκτός δημοκρατικού ελέγχου. Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ, προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα, στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα, από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά-δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας, απέτυχε. Ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού και να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015. Και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά. Αντέξαμε στη φουρτούνα» ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως «το ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι».

«Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας: «Την ιστορία δεν τη γράφουν οι κονδυλοφόροι της ελίτ αλλά ο ίδιος ο λαός. Αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε και να αντέχουμε. Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης και καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια».

«Έχουμε πλέον τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Την απόφαση για το μέλλον της χώρας θα την πάρει ο ελληνικός λαός. Η ψήφος τον ελληνικού λαού θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε» πρόσθεσε.

«Βγάλαμε την οικονομία σε ξέφωτο»

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας, τόνισε: «Δεν ερχόμαστε να σας πούμε ότι ζούμε σε έναν παράδεισο. Ξέρουμε ότι και σήμερα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βγάλαμε την οικονομία σε ξέφωτο και έχουμε τη δυνατότητα τις θυσίες του ελληνικού λαού να τις επιστρέψουμε τώρα στους πολλούς».

«Η Ελλάδα μέσα από τις θυσίες του ελληνικού λαού βγήκε από τα μνημόνια .Πάνω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η “13η σύνταξη” και η εγγύηση του εισοδήματος σας. Η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία ανάταξης της χώρας» υπογράμμισε.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ο λαός έχει καταλάβει πιο είναι το σχέδιο του ενός και ποιο είναι το πρόγραμμα του άλλου. Τους βλέπω τις τελευταίες μέρες λίγο ανήσυχους. Που πήγαν δα εκείνα τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες που αγόρασαν και πληρώνουνε; Πού πήγαν εκείνες οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν 15-17 μονάδες διαφορά; Πού πήγε εκείνος ο περίπατος για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: «Οι 17 μονάδες έγιναν 10, έγιναν 7, έγιναν 5,5 κσι τώρα λένε μια ψήφος».

«Έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν δηλώσεις για αλλοίωση αποτελέσματος» είπε ακόμη, συμπληρώνοντας πως «τρέχουν να μαζέψουν τις δημοσκοπήσεις τους όπως μαζεύουν τους πάγκους στη λαϊκή όταν πιάνει βροχή».

«Την άλλη Κυριακή θα πάρουν την αποφασιστική απάντηση από τη μεγάλη πλειοψηφία» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.