Δυνατή Ελλάδα

Απίστευτο! Ο Άδωνις δεν διάβασε το mail Χαρδούβελη! Πώς το απέδειξε ο Γιώργος Χριστοφορίδης με αφορμή το ΕΚΑΣ

Η αρχή έγινε όταν, σχολιάζοντας ανάρτηση του Γιώργου Χριστοφορίδη στο twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης τον προκάλεσε να του πει ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ, έτσι ώστε τώρα «να χρειάζεται να επανέλθει», με τον Αντιπρόεδρο – προσωπική επιλογή Μητσοτάκη – μάλιστα να ξεκινάει με το χαρακτηριστικό του στυλ την απάντησή του γράφοντας “είσαι αστείος”.

Απαντώντας, ο Γιώργος Χριστοφορίδης “πέταξε το γάντι” στον Άδωνι, λέγοντάς του ότι “αν είχες διαβάσει το mail Χαρδούβελη ποτέ, θα ήξερες ότι θα το κόβατε εσείς το 2015, αν μένατε στην εξουσία. Και τότε δεν θα επανερχόταν”.

Ως αποτέλεσμα, η διαδικτυακή κόντρα ξέφυγε από το πεδίο της ερμηνείας και πήγε στο ποιος τελικά έχει διαβάσει το mail Χαρδούβελη και ποιος όχι.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αποδέχθηκε την πρόκληση και, λίγες ώρες μετά, έστειλε ένα δημοσίευμα στον Χριστοφορίδη, γράφοντάς του «ιδού το mail Χαρδούβελη αρχιψεύταρε και πουθενά δεν λέει τίποτα για το ΕΚΑΣ. Αλλά τέτοιοι είστε, τι άλλο να περιμένει κανείς;»

Και μετά ήρθε η απάντηση του Χριστοφορίδη, σε 4 δόσεις, που είναι και απολαυστική και αποκαλυπτική:

1/4 – «Αδωνι Γεωργιάδη, γνωστό το θράσος σου. Με τη μπλόφα στο ψέμα, απέδειξες ΜΟΝΟΣ σου πόσο αδιάβαστος είσαι. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν διάβασες ΠΟΤΕ τοmail Χαρδούβελη. ΟΥΤΕ ΚΑΝ το δημοσίευμα που μου έστειλες ως απάντηση. Μόνον το τίτλο διάβασες, σωστά; Όπως κάνεις πάντα.

2/4 – Αν διάβαζες κάτω από τον τίτλο, θα έβλεπες: «Επίσης, η κυβέρνηση δεσμεύεται να επανασχεδιάσει το ΕΚΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του συνταξιούχου». Τι σημαίνει ο επανασχεδιασμός, αντιπρόεδρε; Ότι θα το αυξάνατε; Περικοπή σημαίνει.

3/4 – Λοιπόν; Δεν λέει τίποτα για το ΕΚΑΣ το mail Χαρδούβελη; Οντως αρνιόσασταν να το αγγίξετε; Μόνοι σας λέγατε στην τρόικα ότι από το ΕΚΑΣ θα πιάνατε το στόχο της επόμενης χρονιάς. Ποιος είναι ο «αρχιψεύταρος», λοιπόν; Εσύ είσαι, αντιπρόεδρε. Με αποδείξεις.

4/4 – Επειδή πουλάς τον διαβασμένο στον ΣΚΑΙ, όπου σε ακούν και χαίρονται, δεν σημαίνει ότι είσαι. Τέτοιος είσαι, από αυτούς που δεν διαβάζουν τίποτα. Μόνο τους τίτλους, όπως κάνουν τα τρολ. Κρίμα. Είσαι και αντιπρόεδρος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.