Ακόμα και ο Βουλγαράκης ξετίναξε τον Μητσοτάκη

«Το αίτημα που τέθηκε εξαρχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εκλογές δεν εξυπηρετούσε τίποτα, και αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος»
Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus ο πρώην γαλάζιος υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης «άδειασε» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Ο κ. Βουλγαράκης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία και συνέστησε στη ΝΔ να προετοιμάζεται πολύ σοβαρά για το μέλλον και όταν γίνουν οι εκλογές να πάει σε αυτές ως θετική επιλογή.
«Η αντιπολίτευση θα πρέπει να αξιοποιήσει τον χρόνο, ώστε να οργανωθεί, να μιλήσει απλά, να «μπει» στον κόσμο και να «συμφιλιώσει» τον λαό με τα αληθινά προβλήματα. Οι εκλογές δεν λύνουν οι προβλήματα, οι προτάσεις τα λύνουν. Η Νέα Δημοκρατία όταν πάει σε εκλογές, πρέπει να πάει ως θετική επιλογή».
Σε ό,τι αφορά την κρίση που βιώνει η χώρα ο κ. Βουλγαράκης επισήμανε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος από μηχανής θεός, που θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα έχει αυξήσει συντάξεις και εισοδήματα. Αυτά δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας, ότι στο ερώτημα «πετάει ο γάιδαρος;» η απάντηση είναι «δυστυχώς, όχι,» κατέληξε ο πρώην γαλάζιος υπουργός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.