Ο Μακρόν κατεβάζει στην πολιτική την μικρή κόρη της γυναίκας του

Πολιτική καριέρα φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η θετή κόρη του Εμάνουελ Μακρόν, Τιφέν καθώς είναι αναπληρωματική στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί.
Σύμφωνα με την Le Parisien, η μόλις επτά χρόνια μικρότερη από τον Μακρόν, Τίφεν, δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Γάλλου προέδρου να κατέβει στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές ως αναπληρωματική του Τιμπό Γκουιλί.
Η 39χρονη Τιφέν Οζιέρ, είναι δυναμική σαν τη μητέρα της Μπριζίτ Τρονιέ, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.
Είναι μικρότερη από τις δύο κόρες από τον πρώτο γάμο της Τρονιέ με τον τραπεζίτη Αντρέ Λουί Οζιέρ. Έχει δύο παιδιά και είναι δικηγόρος, μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Μακρόν.
Σε συνέντευξή της στο γαλλικό δίκτυο BFMTV, σχετικά με τα κακεντρεχή σχόλια για την διαφορά ηλικίας της μητέρας της Μπριζίτ με τον Μακρόν, τόνισε πως υπάρχει αρκετή ζήλια και πως θέλει να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται σε βάρος της μητέρας της.
Πολιτική καριέρα ακολουθεί η θετή κόρη του Εμάνουελ Μακρόν, Τιφέν καθώς είναι αναπληρωματική στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί.


Πηγή φωτο: ΑΡ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.