Η χυδαιότητα του ”Ολοι ίδιοι είναι”

Αυτό το «όλοι ίδιοι είναι» είναι η τελευταία μεγάλη απάτη, το τελευταίο ψέμα με το οποίο σας ταίζει το παλιό πολιτικό σύστημα της απάτης και της μίζας.
Όσοι το πιστεύετε και το επαλαμβάνετε, γίνεστε για ακόμη μια φορά θύματα των ίδιων απατεώνων που μας έφεραν στο σημερινό σημείο, και μας υποχρεώνουν να κάνουμε συμβιβασμούς για να επιβιώσουμε.
Το λένε με σκοπό να βάλουν φωτιά στα θεμέλια της Δημοκρατίας, και για να χαθούν τα ίχνη των κλοπών και των αμέτρητων απατεωνιών τους, στο χάος που θέλουν να ακολουθήσει.
Με αυτή την πεποίθηση, που λέει ότι “όλοι ίδιοι είναι”, προσπαθούν να δείξουν ότι η Δημοκρατία δεν δουλεύει, και να ανοίξουν το δρόμο σε διάφορους Λεπέν και Χρυσές Αυγές και σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, για να δημιουργηθούν τεχνητές συγκρούσεις και να καταλυθεί η δικαιοσύνη. Έτσι ελπίζουν ότι θα γλιτώσουν από τη φυλακή που τους περιμένει.
Εμείς οφείλουμε να ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. Γιατί μόνο έτσι διασφαλίζουμε ότι το μέλλον θα είναι ανθρώπινο.
Τέλειοι όμως ΔΕΝ υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Να φοβάστε εκείνους που τους διαφημίζουν ώς τέλειους, ώς ισχυρούς, ώς άριστους κλπ κλπ.
Εγώ θα ξαναγράψω κάτι που έλεγα από παλιά και επιμένω να το λέω: “Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, αν θέλεις να καταλάβεις κάτι, οφείλεις να ασχοληθείς μαζί του. Δεν υπάρχει δωρεάν γνώση, οφείλεις να επενδύσεις χρόνο και προσωπική ενασχόληση για να καταλάβεις οτιδήποτε. Και αυτό ισχύει ΚΑΙ στην πολιτική”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.