Το Σαμαρικό antinews.gr ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ δίχως έλεος τον Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον Καραμανλή

Το σαμαρικό antinews.gr ΔΙΑΣΥΡΕΙ κυριολεκτικά τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία αν σκεφτεί κανείς πως η κριτική προέρχεται από ένα δεξιό μέσο. 
Το antinews.gr γράφει μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ικετεύει τον Κώστα Καραμανλή για συνεννόηση. Γράφει επί λέξει: “Είναι unfair για τον κ. Μητσοτάκη και λάθος συμβουλές του έδωσαν να πηγαίνει αυτός στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Αν θέλουν να δείξουν ομοψυχία ας συναντιούνται στα γραφεία του κόμματος κι όχι να βλέπουμε τον πρώην, κι εδώ και μια 10ετία «τουρίστα» της πολιτικής να δέχεται τον νυν και σίγουρο πρωθυπουργό που τρέχει όλη μέρα για να κερδίσει η ΝΔ. Έναν συνταξιούχο της πολιτικής τον σέβεσαι και πας στο χώρο του όταν αυτός δεν μπορεί. Ο κ. Καραμανλής δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πάει στα γραφεία της ΝΔ; Έχει πάει άλλη φορά εκεί εκτός από τα εγκαίνια;Έκανε μέγα λάθος ο κ. Μητσοτάκης και δεν «παίζει» επικοινωνιακά να δείχνει ότι… ικετεύει τον πρώην για συνεννόηση”.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το antinews.gr ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ χωρίς έλεος τον ανίκανο πρόεδρο της ΝΔ. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του antinews ΕΔΩ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.