Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και κρατικοδίαιτοι του Σημίτη γράφουν το κυβερνητικό πρόγραμμα για τον Μητσοτάκη!

Παλαιοί συνεργάτες των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων της οικογένειας Παπανδρέου και του Σημίτη, που ξεπούλησαν διαχρονικά την Ελλάδα στα Χρηματιστήρια, τους εξοπλισμούς, τους εργολάβους και τους δανειστές και που σήμερα συμμετέχουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα του επιτελείου Μητσοτάκη αναφέρουν: «Μας εκπλήσσει ακόμη κι εμάς πόσο απολιτίκ είναι το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καμία κουβέντα δεν γίνεται περί πολιτικής, μόνο για αριθμούς. Δεν συζητούμε καθόλου για τη Νέα Δημοκρατία. Καμία κουβέντα για ιδεολογία και για την κοινωνία.»
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι Τράπεζες είναι απόλυτα ελεγχόμενες από τον Στουρνάρα, δηλαδή από τον Σημίτη.
Δεδομένο δεύτερο: Πρώτα βιολιά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της νέας Νέας Δημοκρατίας είναι οι στενοί συνεργάτες του Κώστα Σημίτη.
Δεδομένο τρίτο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός «Νεοδημοκράτης» που διορίστηκε από τον Κώστα Σημίτη στην κυβέρνηση της μεγάλης διαπλοκής του 2000, ως διευθύνων σύμβουλος επενδυτικού fund της Εθνικής Τράπεζας.
Και μία λεζάντα για τη φωτογραφία της ιστορίας μας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα με τον Πρόεδρο της Grant Thornton Βασίλη Καζά (αριστερά) και με τον Πρόεδρο της Eurobank Νίκο Καραμούζη (δεξιά) κατά την τελετή για την επιχειρηματική αριστεία.
Κρατήστε ως σημείωση το όνομα της «Grant Thornton», εμπλέκεται με το κυβερνητικό πρόγραμμα του Μητσοτάκη και μάλιστα για κάποια εκατομμύρια αμοιβή. Πού θα τα βρει άραγε το χρεοκοπημένο κόμμα; Ασήμαντη ερώτηση στο δρόμο για την εξουσία.
Κρατήστε ως γεύση και κάποια λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ίδια γιορτή των Τραπεζιτών για τη δήθεν επιχειρηματική αριστεία των εκλεκτών: «Θέλω να συγχαρώ τη Eurobank, που σε συνεργασία με την Grant Thornton, όχι μόνο ανέλαβε την πρωτοβουλία, αλλά κυρίως για τους στόχους που έθεσε. Μέσα σ’ ένα γενικότερο κλίμα που τείνει προς την καθιέρωση του ελάχιστου κοινού παρονομαστή ως στόχευση και πρότυπο, εσείς προάγετε και επιβραβεύετε την αριστεία.»
Τι δεν καταλαβαίνετε; Ο Μητσοτάκης δεν συγχαίρει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες που καθημερινά δίνουν αγώνα να κρατήσουν, όρθια την Ελληνική οικογένεια και τις λιγοστές θέσεις εργασίας, βραβεύει αυτούς τους ελίτ… που μπράβο τους που κρατιούνται όρθιοι, αλλά είναι τόσο λίγοι και τόσο ασήμαντοι στον μεγάλο κοινωνικό αγώνα για τη συνοχή του έθνους. Βραβεύει τους εκλεκτούς των τραπεζών και του συστήματος.
Η νέα Νέα Δημοκρατία σκληρή και ανάλγητη, συρρικνώνεται διαρκώς στοχεύοντας στην ευημερία των Τραπεζών της Τρόικα και των αριθμών τους. Καμία ιδεολογία, καμία κοινωνική ευαισθησία.
Είπαμε, Κώστας Σημίτης.
Είπαμε, θα πέσει πολύ ΦΩΣ!!

«Ο Κεντροδεξιός»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.