Που είναι τώρα να βρίσουν τον Στουρνάρα όλοι αυτοί οι ”ευαίσθητοι” που συκοφαντούσαν τον Καμμένο όταν υπεράσπιζε το ανήλικο παιδί του;

Ξεσηκώθηκαν με ιερά οργή, όταν ο Πάνος Καμμένος «τόλμησε» να υπερασπιστεί το ανήλικο παιδί του.  Ένας συμφερτός από περιτρίμματα της πολιτικής, και της δημοσιογραφίας βγήκαν να ξιφουλκήσουν για την δήθεν ελευθερία του τύπου και την «ελευθερία έκφρασης»! δημοσιογράφου!
Σήμερα λοιπόν, η οικογένεια Στουρνάρα καταδιώκει τον…δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή αποκάλυψε το πανηγύρι διασπάθισης δημοσίου χρήματος με φόντο το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις συμβάσεις που έπαιρνε η κυρία Στουρνάρα, με απευθείας αναθέσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα.
 Μιλάμε για δημοσίευμα που ούτε στοχοποιεί ανήλικα παιδιά, ούτε εκβιάζει οικογένειες, ούτε υπηρετεί μεγάλα συμφέροντα. Αντίθετα, είναι ο ορισμός του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Και η απάντηση της οικογένειας Στουρνάρα ήταν να απαιτήσει την σύλληψη του δημοσιογράφου στα πλαίσια του αυτοφώρου!
 Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι που ξιφουλκούσαν για την ελευθερία του τύπου, να βγουν τώρα για να εγκαλέσουν και να τραβήξω το αυτί του κύριου Στουρνάρα; Που είναι οι δήθεν ευαίσθητη να πουν έστω μία κουβέντα υπέρ του δημοσιογράφου που διώκεται επειδή πέρασε το δημόσιο συμφέρον. Που είναι οι Θεοδωράκηδες με τα σακίδια, οι Πετρουλάκηδες κλπ.
 Και το κυριότερο, που είναι εκείνος ο Σταθόπουλος ο υπουργός Δικαιοσύνης του Σημίτη, ο μάρτυρας υπεράσπισης όλων των περιτριμμάτων μπουφάν του καθεστώτος;
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.