Παραποιούν Τσακαλώτο οι μονταζιέρες των Χατζημητσοτάκηδων της ενημέρωσης

Πρόκειται για σκόπιμη απόκρυψη, αχαλίνωτη προπαγάνδα χειρίστου είδους και διασπορά ψευδών ειδήσεων, που η κυβέρνηση οφείλει να καταγγείλει με διευθύνσεις και ονόματα.
 Σερβίρουν στο λαό μόνο τα μέτρα χωρίς τ’ αντίμετρα και ΚΙΧ για το χρέος.
Η συμφωνία Ελλάδας και δανειστών θα ισχύσει «αν και μόνο αν»  η Ελλάδα ξέρει τι θα πάρει για το χρέος και την δημοσιονομική πορεία της μετά το 2018 και το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο, ενώ από το Σεπτέμβριο επιστρέφει στην εργασιακή κανονικότητα, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup, όπου υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία και απόφαση για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα το ταχύτερο δυνατόν.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμφωνία για το χρέος
Ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το θέμα της ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη συμφωνία.
«Αυτό το πακέτο θα ισχύσει όταν ξέρουμε τι θα πάρουμε για το χρέος και ποια θα είναι η δημοσιονομική πορεία μετά το 2018, ενώ συγχρόνως τα μέτρα θα εφαρμοστούν το 2019 και το 2020, αν και μόνο αν έχουν εφαρμοστεί τα μέτρα για το χρέος, με το τέλος του προγράμματος», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.