Τι κρύβει η επανεμφάνιση Σημίτη;

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη Σημίτη μετά την αποχώρησή του από την Πρωθυπουργία (στο ΣΚΑΙ, που αλλού;) δεν είναι τυχαία επιλογή. Αντίθετα, αποτελεί μια στοχευμένη απόπειρα συγκρότησης… γραμμής άμυνας για τον καταιγισμό αποκαλύψεων που έρχονται για το πρόσωπό του και για την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
Μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο μετά την εξεταστική επιτροπή για τον Γιάννο Παπαντωνίου για την υπόθεση των εξοπλιστικών επί δικής του πρωθυπουργίας.
Υπόθεση, η οποία αποτελεί άλλο ένα προσωπικό στοίχημα του Πάνου Καμμένου.
Ούτε βεβαίως είναι τυχαία η ενεργοποίησή του σε παρασκηνιακές επαφές τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά τις αναφορές Τσίπρα στη Βουλή για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του.
Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται κατατρομαγμένος από τους Τσίπρα-Καμμένο. Γιατί διαισθάνεται ότι δε θα του χαριστούν όπως ξέπλυναν τις αμαρτίες του κάποιοι Βενιζέλοι με ανεκδιήγητους φωτογραφικούς νόμους-εκτρώματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.