Ευρωεκλογές: Οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν τις περιοδείες τους με το βλέμμα στην 9η Ιουνίου

Περιοδείες σε ολόκληρη την χώρα με στόχο να επισκεφθεί και τις 13 περιφέρειες ξεκινά από αύριο με την επιστροφή του από την Τουρκία ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν αποβιβαστεί στην πτήση του για την Άγκυρα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Λάρκο και ξεκαθάρισε την πρόθεση της κυβέρνησης να τους στηρίξει κάνοντας ότι περνάει από το χέρι της για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την εταιρεία. Με την επιστροφή του στην Αθήνα ο πρωθυπουργός ξεκινά περιοδείες σε όλη τη χώρα με στόχο μέχρι τις 9 Ιουνίου να έχει οργώσει και τις 13 περιφέρειες.

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό πληγωμένων και αδύνατων πολιτών»

Σε Καρδίτσα και Λάρισα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ζήτησε την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων των πληγέντων από την κακοκαιρία και των αγροτικών επιδοτήσεων, μιλώντας για ανθρωπιστική κρίση που πλήττει το παραγωγικό κέντρο της χώρας.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο πληγωμένους και αδύναμους συμπολίτες να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους».

Μιλώντας σε πολίτες στον Βόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ομοφοβική επίθεση, ο ίδιος ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μιας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει, μαζί με όλη την μισαλλοδοξία, όπως αυτή εκπέμπεται από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου μεταξύ άλλων είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχει ένα νοιάξιμο για τους αδύναμους για τους ανήμπορους και τη μικρή και τη μεσαία τάξη, σε αυτήν την περίπτωση έχει πολλά να προσφέρει».

Ανδρουλάκης: Παρέθεσε δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε κάθε ευκαιρία διαμηνύει πως στόχος του είναι το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές αλλά και να αποτελέσει προοδευτική κυβερνητική πρόταση στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραθέτει δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του στο κέντρο της Αθήνα.

Κουτσούμπας: «Γερό ”χαστούκι” στην κυβέρνηση της ΝΔ κι σε άλλα κόμματ του “ευρωμονόδρομου”»

Μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το κεντρικό προεκλογικό του κόμματος στο Σύνταγμα.

«Να δεχθεί ένα γερό ”χαστούκι” η κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα κόμματα του “ευρωμονόδρομου”. Με ΚΚΕ ισχυρό».

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Οι πολίτες νοσταλγούν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου

Σύμφωνα με τη μεγάλη έρευνα της Metron Analysis για τον κύκλο ιδεών που δημοσιεύει η εφημερίδα «Tα Νέα», φαίνεται πως οι Έλληνες αναπολούν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Όσον αφορά στην αποδοχή των πολιτικών προσώπων της εποχής τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος Ανδρέας Παπανδρέου και ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.