Ελληνική Λύση: Υπεύθυνη για τη συγκάλυψη στα Τέμπη η ΝΔ

Η διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών, η επιστολική ψήφος, αλλά και το παραγωγικό μοντέλο της χώραw που προωθεί η κυβέρνηση βρέθηκαν στο επίκεντρο της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

«Εάν τα κόμματα του κ. Κασσελάκη και του κ. Ανδρουλάκη είχαν συνταχθεί με την Ελληνική Λύση από τον Μάρτιο του 2023 και στήριζαν τις τεκμηριωμένες καταγγελίες για την συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών, δεν θα χρειαζόταν μετά από έναν χρόνο να ψάχνουμε δήθεν για “στοιχεία”», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σε δελτίο Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Δυστυχώς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συντάχθηκαν τότε με τη ΝΔ, υιοθετώντας τις αθλιότητες περί “θεωριών συνωμοσίας”… Σήμερα, 13 και πλέον μήνες μετά το έγκλημα, το έργο των πραγματογνωμόνων έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της αλλοίωσης του τόπου εγκλήματος και των στοιχείων».

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «για το έγκλημα της συγκάλυψης, υπεύθυνη είναι η ΝΔ. Για την εγκληματική καθυστέρηση και την απουσία τηλεδιοίκησης, ευθύνονται τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ».

Αναφορικά με το πρόσφατο κάλεσμα που απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις νέες και στους νέους να εγγραφούν στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο, η Ελληνική Λύση επισημαίνει: «Στην χώρα των 600.000 “εγγεγραμμένων νεκρών” στους εκλογικούς καταλόγους, των κλεμμένων e-mail, προσωπικών δεδομένων και των “διαρρήξεων συγκάλυψης” το να μιλά ο Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο είναι σαν να μιλάει ο “κλέφτης” για… εντιμότητα!»

«Μια κυβέρνηση που πανηγυρίζει επειδή δανείζεται, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας, είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση», ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση σχετικά με το παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κόμματος «αντί η ΝΔ να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο ώστε να σπάσει επιτέλους η Ελλάδα τα δεσμά του χρέους και να αποτραπεί η πορεία προς τη χρεοκοπία, συνεχίζει να “κλαδεύει το λεφτόδεντρο”». Η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «ο ανίκανος πρωθυπουργός και η επικίνδυνη κυβέρνηση του, πρέπει να φύγουν το συντομότερο…».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.