Κασσελάκης: «Αλέξη έλα πάνω» – Κάλεσε τον Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους ευρωβουλευτές

Μήνυμα ενότητας του κόμματος έστειλαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι παρά πολύ περήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αισθάνομαι ότι κάποιος ή κάποιοι είστε επιλογή μου. Όλοι είστε επιλογή του κόσμου. Η καρδιά μου είναι διαιρεμένη δια 42 στο ψηφοδέλτιο», είπε προς τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια υπενθύμισε ότι ο ίδιος επελέγη από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος και ήταν επιλογή του πρώην προέδρου, Αλέξη Τσίπρα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Όπως και εγώ υπήρξα επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά πριν από αυτό υπήρξα επιλογή ενός ανθρώπου σε ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Αλέξη έλα πάνω», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομαδική φωτογραφία με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στην σκηνή, χαιρέτισε έναν έναν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και στάθηκε στα αριστερά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την φωτογραφία.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.