«Δελφινάριο» οι «Σπαρτιάτες» του Στίγκα

Σε «Δελφινάριο» έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν τους «Σπαρτιάτες» ο Βασίλης Στίγκας και οι στενοί του συνεργάτες, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποφασίζουν να βγάλουν στη φορά τα «άπλυτά» τους, προχωρώντας μάλιστα ο ένας προς τον άλλον σε ιδιαίτερα σκληρές καταγγελίες.

Τελευταίο περιστατικό σε αυτό το συνεχιζόμενο σίριαλ πολιτικής κατηφόρας είναι η καταγγελία που έγινε από συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πως από κοινού ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας και η ιδιαιτέρα του πολιτικού του γραφείου επιχείρησαν να διαρρήξουν συρτάρι του, όσο εκείνος έλειπε σε αναρρωτική άδεια.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης ο συνεργάτης του προέδρου των «Σπαρτιατών» προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο γραφείο της Ασφάλειας της Βουλής και στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη διάρρηξη στο συρτάρι του γραφείου του.

Μάλιστα, ο εν λόγω κύριος κατονόμασε την ιδιαίτερα του προέδρου των «Σπαρτιατών», τον ίδιον τον πρόεδρο για ηθικό αυτουργό, καθώς και τον υιό του προέδρου, ο οποίος -σύμφωνα με τον ίδιο- βρισκόταν εκεί να επέβλεπε τη διαδικασία διάρρηξης του γραφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της vradini.gr, ο εν λόγω στενός συνεργάτης, που προχώρησε και στην καταγγελία, δηλώνει πως κατέχει στοιχεία που ενδεχομένως να επηρεάζουν τη δικογραφία που τρέχει αυτή τη στιγμή σε βάρος των «Σπαρτιατών» και του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Στίγκα.

Η υπόθεση έχει φτάσει ήδη στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως τα αποτελέσματα αυτής θα βρουν τους «Σπαρτιάτες» εντός του Κοινοβουλίου, καθώς εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να υπάρξει απόφαση του εκλογοδικείου για τη νομιμότητα της συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στη Βουλή. Οι ίδιοι, άλλωστε, έχουν φροντίσει μέσα σε αυτούς τους περίπου δέκα μήνες που βρίσκονται στη Βουλή να ρίξουν νερό στον μύλο των αντιδράσεων, με τις αποχωρήσεις, τις καταγγελίες για μαφιόζικες πρακτικές και άλλα πολλά που συνθέτουν την εικόνα των «Σπαρτιατών» στη Βουλή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.