Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Φρέντυ Μπελέρης να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι πιθανότατα ο Φρέντι Μπελέρης, παρά την ποινή-κόλαφο που του επέβαλλε το αλβανικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, που επικαλείται την πλευρά των συγγενών του Μπελέρη, θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Πέτρος Μπελέρης: «Προσπαθούμε να κάνουμε ένα σχέδιο με την κυβέρνηση, γιατί τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο γιος του Πέτρος είπε: «Γενικά σε όλη τη διάρκεια υπάρχουν επαφές από τις εκλογές και μετά μέχρι και σήμερα. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα σχέδιο γιατί τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά».

Ωστόσο, σημείωσε, πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά του πατέρα του.

«Τώρα περιμένουμε το δικαστήριο στις 19 Μαρτίου για το αν είναι συνταγματικά τα μέτρα κράτησης, αν δηλαδή θα μείνει προφυλακισμένος ο πατέρας μου ή αν θα αναλάβει δημαρχιακό αξίωμα ως Δήμαρχος της Χειμάρρας», πρόσθεσε.

«Συνεχίζουν να παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας τους, να μην επιτρέπουν σε αθώο άνθρωπο να μην ορκιστεί. Καλλιεργούν κλίμα εθνικισμού εναντίον της μειονότητας της Χειμάρρας και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα για να έχουν έναν εκλεκτό δικό τους που θα εξυπηρετεί τους δόλιους σκοπούς τους», επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.