Κεραυνοί Κασσελακη στην συνεδρίαση: Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει εδώ τώρα, εδώ που είμαστε – Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια

“Να πάμε στις εθνικές εκλογές χωρίς τη μόνιμη αμφισβήτηση”!

Εισηγηση Κασσελακη στην ΠΓ (σύμφωνα με το @thefaqgr):

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν λειτουργικά κσι δομικά προβλήματα. Και αυτό δεν ειναι δικη μου μόνο διαπίστωση ειναι το μήνυμα Που λαμβάνω απο τα χιλιαδες μελη μας. Οι κομματικές αυτες δομες ανήκουν σε μια αλλη συγκυρία. Θα κάνω τις προτάσεις μου για καταστατικές αλλαγές, όταν γίνει το καταστατικό συνέδριο το οποίο θα είναι συνέδριο επανίδρυσης».

«Δεν είναι ζήτημα προσωπικό αυτό που θα σας πω. Ωστόσο αν δεν μπορείτε να πείτε ότι με εμπιστεύεστε τότε πείτε ποιον θέλετε. Αν όντως δεν με εμπιστεύεστε ζήτω αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός και τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πως μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι την διαδικασία. Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει εδώ τώρα, εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.