Δυνατή Ελλάδα

“Έθαψαν” την είδηση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσιόδρα στην ευρωβουλή

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Τσιόδρας ασκεί πλέον τυπικά τα καθήκοντά του, αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι πρόκειται να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Άλλως τε, όπως σας ενημέρωσα πρώτη, εντός του Φεβρουαρίου, για την προώθηση της υποψηφιότητάς του θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του, που αφορά στον θεσμό της Ευρωπαικής Ένωσης, με ομιλητές τέσσερεις πρώην Έλληνες Επιτρόπους, και παρουσία ασφαλώς του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί καμμία υποψηφιότητα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, εξ άλλου, το κόψιμο της υποψηφιότητας του υιού του κ. Γιάννη Τραγάκη, όταν ο πρεσβύτερος ανακοίνωσε αυτοβούλως την κάθοδο του junior στον βουλευτικό στίβο; Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει αδιαπραγμάτευτος σ’ αυτά, κάτι που γνωρίζει καλά και ο στενός του συνεργάτης κ. Τσιόδρας.

Κάπως έτσι ερμηνεύω την εξαφάνιση –με δεινότητα μάγου Κόπερφιλντ– τηλεγραφήματος του ΑΠΕ, που αναφερόταν στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τσιόδρα για την Ευρωβουλή, κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Πάτρα.

Ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας συνόδευσε, πάντως, τον Πρωθυπουργό στο Φάληρο, για τις ανάγκες της τελευταίας ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.