Δυνατή Ελλάδα

Οι προτεραιότητες του Θοδωρή Ρουσόπουλου στο νέο του Ευρωπαϊκό πόστο

Προτεραιότητα του Θεοδώρου Ρουσόπουλου από το νέο του πόστο ως
νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης,είναι …η «λογοδοσία για τα φριχτά εγκλήματα στην Ουκρανία»!

Η δήλωση αυτή έγινε με την ημέρα που αποκαλυπτόταν το φρικτό έγκλημα του Κιέβου, με τον βομβαρδισμό της κεντρικής αγοράς του Ντόνετσκ την ώρα που ήταν κατάμεστη από γυναικόπαιδα. Το αποτέλεσμα; 27 νεκροί άμαχοι και αρκετοί ακόμα τραυματίες μεταξύ των οποίων κάποια που χαροπαλεύουν.

Ακούς λοιπόν την δήλωση Ρουσόπουλου και δεν πιστεύεις στα αυτιά σου. Που είναι η υπερήφανη πολιτική των αγωγών; Η υπερήφανη και ανεξάρτητη πολιτική που γεφύρωνε την Ανατολή με τη Δύση, φέρνοντας μάλιστα αποτέλεσμα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή λειτουργούσε ως καταλύτης στις οποίες εντάσεις;

Διότι επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, η περιοχή ήταν ασφαλέστερη και ο κόσμος καλύτερος. Όταν εγκαταλείφθηκε η πολιτική Καραμανλή, η Ελλάδα εισήλθε σε μία σύγχρονη περίοδο εθνοκτονίας, αντιμετωπίζοντας πλέον πρόβλημα αφανισμού και η περιοχή έχει μετατραπεί σε μπαρουταποθήκη.

Για τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο που φαίνεται ότι τα έδωσε όλα για μία θέση, ταιριάζει απόλυτα ο στίχος του Κώστα Βάρναλη:

Αχ, πού ‘σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!”

Αυτός είναι ο πρόλογος της ποιητικής συλλογής “Σκλάβοι πολιορκημένοι“, όπου ο Βάρναλης παραλλάσσοντας τον τίτλο της γνωστής σύνθεσης του Διονύσιου Σολωμού “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”. Για τον ποιητή οι σκλάβοι πολιορκημένοι του είναι όλοι οι άνθρωποι που είναι δέσμιοι των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.